23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Èn platform til værktøjsstyring og sporing af materiel

Godt nyt til dig, der gerne vil have styr på dit værktøj, udstyr og maskiner, og som vægter højt at have adgang til servicemindet, dansk kundesupport.

kajoule automatiserer og effektiviserer din værktøjsstyring og administration af materiel. Kan du svare ja til spørgsmålet nedenfor, kan kajoule skabe værdi for din forretning og resultater på din bundlinje.

Tag fx et kig på dit lager, dine containere, biler og byggepladsen – bruger du meget tid på at skabe overblikket over, hvor dit materiel befinder sig, om det bliver brugt og af hvem? 

 Med kajoule kan du:

Spore større materiel
Til dig, der har behov for sporing med lokation af større udstyr med høj værdi, fx skurvogne, store maskiner og kørende materiel, tilbyder kajoule deres GPS-produkt. GPS’en kan anvendes både inden- og udendørs, er meget robust og tåler vibrationer og rystelser og har en batterilevetid på op til 10 år. GPS’en giver dig en nøjagtig lokation på dit udstyr direkte i din kajoule-app på din smartphone.

Spore dit værktøj
Til dig, der har behov for at styre dit mindre udstyr, som fx værktøj, kan du med fordel vælge en beacon, der egner sig til montering på steder med begrænset plads, fx håndværktøj. Denne enhed bruger bluetooth-teknologi og er afhængig af, at en mobiltelefon eller gateway opfanger dens signal og sender data om dens placering videre til sporingssystemet. Beacon’en giver dig en nøjagtig lokation på dit værktøj direkte i din kajoule-app på din smartphone.

Styre dit værktøj og udstyr
Til dig, der har behov for værktøjsstyring med information om, hvem der har værktøjet, når I deles om det, er kajoules label-produkt en god løsning. Her får hvert stykke værktøj en label. Hver gang en medarbejder enten henter eller afleverer et stykke værktøj, scanner medarbejderen denne label. I kajoul-app'en kan alle medarbejdere således få overblikket over, hvem der bruger hvilket værktøj, og om det værktøj, den enkelte medarbejder skal bruge, er hjemme eller ”ude i marken”.

Læs mere på kajoules hjemmeside.

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512

Kontaktperson

NBA
Nicky Bech Andersen
Sales Manager
+45 20 83 18 00 nba@kaastrupandersen.dk

Send til en kollega

0.062