23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor mulighed for håndværkere: Øget efterspørgsel på MicroCement

I denne usædvanlige tid med høje renter, tilbageholdende forbrugere og stigende priser, søger danskerne mod smartere løsninger, der ikke sprænger budgettet. Det skaber en god mulighed for håndværkere til at udvide deres portefølje med nye produkter, der passer til tidens tendenser. Her kommer MicroCement ind i billedet!

Henvendelserne vælter ind hos den nordjyske virksomhed Urban-Hald, der sælger innovative kvalitetsløsninger til hjemmet – til både private og professionelle. Virksomheden forhandler både trægulve, korkpaneler, værktøj og facadepuds, men det er et helt fjerde produkt, som vinder frem hos specielt B2B kunderne: 

“MicroCement er virkelig en vinder i de her tider. Det er et slidstærkt materiale, der er nemt at rengøre, og så er det oplagt til renoveringsprojekter. Måske netop derfor bliver vi kontaktet af flere og flere håndværkere, der gerne vil tilføje MicroCement til deres portefølje, eller som skal bruge MicroCement til et projekt.” 

Daniel Urbaniak, medejer af Urban-Hald, udtrykker, at der kan være flere grunde til, at lige netop MicroCement vinder mere og mere frem i danskernes hjem. For det første er der flere, som får kendskab til det rå og stilrene materiale. For det andet får både private og håndværkere øjnene op for, hvor slidstærk MicroCementen er. Og der er specielt stor efterspørgsel på projekter til badeværelse. 

“De håndværkere som bestiller vores produkter, skal ofte bruge MicroCementen i vådrum. De private er nemlig meget begejstrede for, at de slipper for fuger, at overfladen nemt kan rengøres, og at systemet er 100% vandtæt. Og når først en håndværker har lavet ét projekt hos en kunde, oplever vi tit, at de får en ny forespørgsel fra samme kunde indenfor nogle år om at få skiftet MicroCement farve.” 

En af de fantastiske egenskaber ved MicroCement er, at hele systemet kun fylder ca. 2-4 mm. Derfor er det nemt at skifte farve, hvis moden skifter. Og skiftes farven, skal der kun bruges 2 lag MicroCement samt 2 lag MicroCoat - så er opgaven færdig. 
Skal du tilføje MicroCement til din portefølje?  

Tilmeld dig et af Urban-Halds næste workshops lige her
Workshops er gratis, men kræver et depositum ved tilmelding. 

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktperson

HM
Henrik Madsen
henrik@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.048