23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå ikke glip af de spændende debatter på Building Green København

På Building Green København den 1.-2. november kan du være med i en masse spændende debatter sammen med fagfolk fra hele branchen. Vi er dykket lidt ned i programmet, og har fundet fire debatter, som du ikke må misse!

Når du deltager i debatterne på Building Green København, hører du flere forskellige perspektiver på aktuelle udfordringer, og du får en unik mulighed for at stille spørgsmål direkte til aktørerne. 


Du kan blandt andet deltage i debatterne: 

 • "Hvordan byggeriet skal bidrage til et regenerativt samfund" - faciliteret af Aarhus Center for Regenerativt Byggeri.
  Her snakker vi om, hvordan byggeriet skal bidrage til et regenerativt samfund, hvor byggeriet giver mere tilbage, end det tager, og hvad det stiller af krav til kompetenceopbygning og samarbejde i byggebranchen og (med) andre brancher.

 • "Sustainable rebuilding – can collaborative ecosystems benefit both people and planet?" - faciliteret af WE BUILD DENMARK og Det Kongelige Akademi.
  I denne debat vil vi diskutere, hvordan vi kan genopbygge bæredygtigt til gavn for både mennesker og planeten. Når vi genopbygger samfund, der står midt i konflikter eller naturkatastrofer, er vi nemlig nødt til at balancere samfundets akutte behov og de langsigtede konsekvenser af, hvad og hvordan vi bygger.

 • ”Arkitekturens rolle i det regenerative byggeri” - faciliteret af Arkitektforeningen.
  I en samtale mellem tre progressive arkitekter, den etablerede og den ”up-and-coming”, tager vi debatten om, hvordan arkitekten kan spille en rolle i det regenerative byggeri – og ikke mindst, hvad det vil betyde for arkitekturen.

 • ”Hvordan kan Christiansborg og kommunerne gøre regenerative principper til virkelighed?” - faciliteret af Rådet for Bæredygtigt Byggeri.
  Debatten tager den nuværende lovgivning op til revision og ser på, om rammerne er de rette til at understøtte den grønne omstilling af branchen – og om regenerative principper på sigt kan vise vejen for ny udvikling lokalt og nationalt.


Vi glæder os meget til at se dig på Building Green København!

Du kan se alle debatterne i programmet og tilmelde dig gratis her

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.048