23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det nye kloakopstropningssystem fra Dansk Byggekomponent ApS

Et nemt og solidt produkt til ophængning af kloak- og installationsrør under gulve og etageadskillelser - Det er vigtigt at produkterne er nemme og intuitive at arbejde med, det er vores målsætning når vi designer. Vores produkter produceres i Danmark så der er en kort leed-time og kvaliteten er i top - hver gang.

Det nye kloakopstropningssystem på markedet -

✅ - Over 50 % billigere i montagepris,
✅ - Nem montage uden brug af værktøj,
✅ - Overholder BYG-ERFA,
✅ - Et solidt produkt,
✅ - Godt for miljøet da det produceres i Danmark og
erstatter rustfrit stål, der er miljøtungt.

Disse overskrifter beskriver meget godt vores produkter. Vi specialiserer os i at udvikle og producere gode solide og ikke mindst prisbillige produkter til råhus og kloakindustrien - således at man kan gavne både kvaliteten og bundlinjen.

Det har i mange år været parolen at "man gør som man plejer", i dagens Danmark er alting dog strammet så meget op, at skal man kunne levere en tilfredsstillende kvalitet og til prisen, ja så er man nødt til at tænke innovativt - og det er det vi gør! 

Vi udvikler i samarbejde med entreprenører nye byggekomponenter der letter hverdagen for de projekterende og ikke mindst de udførende inden for insitu-segmentet. Vi laver prisbillige alternativer til de nuværende løsninger, så man kan få en korrekt og nem løsning man ved er gennemprøvet - vi tester alle vores produkter hos Teknologisk Institut, for at være helt sikker på at de lever op til de krav vi stiller til produkterne - så I kan trygt benytte vores systemer i jeres næste byggeri - de er testet så vi ved de kan holde til de stillede krav.

De bedste hllsner

Dansk Byggekomponent ApS

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.062