23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwener lancerer ny generation af Kubota 8 ton gravemaskine

KX085-5 er den nye generation af Kubota minigravere i 8,5 tons klassen. Maskinen er indbegrebet af førerkomfort og -sikkerhed, enkel betjening, styrke og holdbarhed.

Drivkraften i KX085-5 er den avancerede, stærke og miljøvenlige Kubota motor, som i kombination med et robust hydrauliksystem leverer den styrke og ydeevne, der kræves for at kunne løse en lang række opgaver hurtigt og effektivt. 

Førerkabine i komfortklassen
Førerkabinen i KX085-5 er luksuriøs og i et attraktivt design, som bringer førerkomforten op i en klasse for sig. Den bredere dør, den rigelige benplads og det lækre luksussæde bidrager til at gøre arbejdet mere behageligt, selv når arbejdsdagen er lang. Sædet er udstyret med en konsol, som har to indstillings- og forskydningsmuligheder. Joystikkonsollerne på venstre og højre side af førersædet kan også justeres uafhængigt af sædet. Der er med andre ord taget perfekt hensyn til individuelle førerbehov. Det ISO-certificerede sæde er luftaffjedret for at minimere vibrationerne, og som kronen på komfortværket kan sædehøjden justeres elektrisk.

Nyt LCD fuldfarvedisplay
Blandt de mange øvrige forbedringer i KX085-5 kabinen kan føreren nu glæde sig over et stort og tydeligt 7” LCD højopløsnings farvedisplay. Brugerfladen er enkel og letforståelig og giver hurtig adgang til alle maskinens forskellige funktioner, ikke mindst AUX olieflowstyring. Herudover får man et hurtigt overblik over de elementer, som kræver hyppig vedligeholdelse, ligesom der er tydelige advarsler i tilfælde af driftsforstyrrelser og fejlfunktioner. Drejekontakten er intuitiv og let at bruge, og selv førstegangsbrugere lærer hurtigt at finde vej til vigtige informationer.

Læs videre HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.063