23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe laver inspirationsværktøj til indretning af badeværelset

hansgrohe lancerer inspirationsværktøj til indretning af badeværelset. Det innovative 3D-værktøj, hvor badeværelset indrettes virtuelt, revolutionerer processen for både kunder og forhandlere.

Premiummærket hansgrohe udvider sine digitale tilbud med et nyt inspirationsværktøj i forbindelse med, at mærket præsenterer en lang række produktnyheder til hele badeværelset i form af møbler, vaske og toiletter. Værktøjet gør det let at indrette et 3D-visualiseret badeværelse i farver og produkter, der matcher egne præferencer. Hele rummet kan nemlig nu designes med produkter fra hansgrohe, hvilket skaber klarhed og sammenhæng mellem alle badeværelsets områder.

På denne måde håber hansgrohe at kunne inspirere kunderne allerede tidligt i forløbet mod et nyt badeværelse, når de samler idéer og danner sig overblik over mulighederne. Værktøjet, der er udviklet i samarbejde med teknologi-agenturet Demodern, findes på hansgrohes hjemmeside (www.hansgrohe.dk) og er på dansk og tilgængeligt for alle. Forhandlere kan således også bruge inspirationsværktøjet over for forbrugerne til at vise eksempler på indretning af det komplette hansgrohe-badeværelse.

Leg med former, farver og indretninger
”Med vores udvidede produktsortiment gør vi det muligt at skabe et komplet badeværelse i et helhedsorienteret design fra én producent,” fortæller Marc André Palm, Head of Global Brand Marketing hansgrohe. ”I den forbindelse har vi tænkt over, hvordan man på den enkleste måde får sit ultimative drømmebadeværelse. Vores inspirationsværktøj viser en lang række mulige kombinationer og produktvarianter og sender efterfølgende kunden videre til en dygtig samarbejdspartner, der kan føre drømmen ud i livet.”

Fra badmøbler og porcelæn over armaturer til brusere og tilbehør: Værktøjet indeholder en bred palet af nye såvel som velkendte hansgrohe-produkter. Det er hurtigt at komme i gang ved at vælge en stilart på det badeværelse, man ønsker at indrette på skærmen. Det foruddefinerede badeværelse kan herefter ændres et utal af gange med nye farver, størrelser og varianter på møbler, armaturer og brusere– også fra smartphone og tablet. 3D-visualiseringen giver brugeren et præcist billede af, hvordan drømmebadeværelset kan indrettes. Den endelige visualisering kan let deles med familie og venner – og med VVS-installatøren, der kan få drømmen til at gå i opfyldelse.

„Denne konfigurator sætter helt nye standarder for branchen med sin visuelle kvalitet,” fortæller Kristian Kerkhoff, medgrundlægger og Managing Partner hos Demodern. ”Samtidig har vi skabt et fremragende grundlag, som vi kan blive ved med at udvikle, og som også fremtidige produktnyheder kan integreres i.”

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

MLK
Merete Lykke Karim
Kommunikations- og webkoordinator
merete.karim@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047