23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang Zcazca Alajdi Jespersen, malerfirmaet ZcaZca A. Jespersen, i Helsingør.

Hvad er det for en type virksomhed, du driver? 
Jeg har været maler i ti år. For syv år siden begyndte min mand og jeg malerfirmaet i hans tømrervirksomhed. Jeg lavede meget for ham, men havde ikke ret mange andre kunder. Der var nok ikke mange, der tænkte på, at de kunne ringe til en tømrermester, hvis de skulle have malet. Her i foråret splittede vi så op, så vi skilte malerforretningen ud, og det har faktisk hjulpet en del på kunderne, jeg har fået meget mere at lave. Jeg har en lærling, og så har jeg har faktisk også fået fire svende. En god kollega lukkede sin virksomhed, og hun spurgte, om jeg ville ansætte hendes svende. Og det er gået over al forventning. Vi har masser at lave. 

Hvem er dine primære kunder? 
Jeg har mange privatkunder og en del arbejde for min mand. Han laver mange tilbygninger og renoveringer, så det giver meget arbejde. Men ellers har jeg ikke rigtigt fået nogen faste samarbejdspartnere. Vi kører overalt i Helsingør, Græsted, Gilleleje, Lyngby, ja det meste af Nordsjælland inden for 20 minutters tid fra Helsingør. 

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre? 
Jeg har altid haft det sådan, at man skal være medlem der, hvor man hører til. Ligesom svendene er i fagforening, er det naturligt at være i en arbejdsgiverorganisation. Og da jeg blev ringet op for at høre, om jeg ville være medlem, kunne jeg godt høre, at der var mange ting, I kunne hjælpe mig med. Det virkede som det rigtige at være medlem. 

Hvad er dine forventninger til medlemskabet? 
Jeg har allerede haft brug for jer. Jeg skulle lave en kvalitetssikring, og det havde jeg aldrig prøvet før. Men det kunne I hurtigt hjælpe mig med. Og jeg regner da også med at nu, hvor jeg har fået flere ansatte, at jeg så risikerer at få brug for hjælp til overenskomstspørgsmål og sådan. Jeg håber da også at få tid til at komme på nogle af jeres kurser eller arrangementer. 

Læs serien Velkommen i Danske Malermestre No. 05 August 2023 

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047