23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonkummer til beplantning og afskærmning af private terrasser

I Aarhus er et nyt, arkitektonisk byggeri blevet forskønnet med stauder og prydgræsser i betonkummer produceret af Randal Beton.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Det prisvindende byggeri med skulpturelle facader, skrånende tage og blå-hvide altaner ligger lige på havnekajen i Aarhus. De nye beboere kan glæde sig over både havudsigt og nærhed til byens puls. Og når de træder ud af bygningen, kan de nyde et skønt uderum, som er gjort indbydende for både mennesker og insekter ved hjælp beplantning i plantekummer af beton.

Randal Beton har designet og produceret et antal enkeltstående, rektangulære plantekummer i fire forskellige størrelse til boligprojektet i Aarhus. Alle kummer er udført i glat, grå beton, som står flot til det arkitektoniske byggeri, og de er blevet plantet til med stauder og prydgræsser af anlægsgartner Dan Jord A/S.

Pænt og praktisk 
Formålet med betonkummerne ved boligbyggeriet i Aarhus er at etablere og afgrænse private terrasser i stueplan fra hinanden og samtidig skærme for indkig.

Beton er et praktisk materialevalg til plantekummer i områder med offentlig adgang og passage. De står selvfølgelig fuldstændig fast og kan sagtens modstå ”nærkontakt” med cykler, løbehjul og skateboards. Derudover er betonelementer holdbare og så godt som vedligeholdelsesfrie.

Plantekummerne på havnekajen i Aarhus vil derfor kunne holde sig pæne og præsentable i mange år fremover på trods af vind og vejr.

Specialfremstilling af betonelementer 
Randal Beton har over 100 års erfaring med specialfremstilling af betonelementer til både store og små anlægsopgaver i hele Danmark.

I tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og også anlægsgartnere udvikles og produceres funktionelle og dekorative betonelementer, der i mål, udtryk, form og farve passer præcis til den enkelte opgave.

Kontakt Randal Beton på telefon 75 92 08 22 eller send en mail  

Læs mere om projektet på vores hjemmesiden.

Randal Beton ApS
Egeskovvej 161
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29315027
P nummer: 1011999774

Kontaktperson

Jan Riisager
Direktør
+45 24283805 info@randal.dk

Send til en kollega

0.047