23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Nohrcon-kursus om Universelt design og tilgængelighed i arkitekturen

Vil du være med til at gøre en forskel og skabe miljøer og bygninger, der er inkluderende for alle? På Nohrcons nye kursus får du lige præcis den viden og de værktøjer, du har brug for til at designe omgivelser, der er inkluderende for alle. Tilmeld 3, betal for 2 - indtil 6 uger før!

Mange bygninger og offentlige rum er historisk set designet med standardbrugeren i tankerne. Derfor er der mange steder, som ikke omfatter hele spektret af menneskelig diversitet.

Der er derfor et presserende behov for arkitekter, designere og byplanlæggere m.fl., som kan tænke inkluderende og se ud over de traditionelle designparametre.

På Nohrcons nye kursus får du en grundig introduktion til koncepterne tilgængelighed og universelt design i arkitekturen:

 

KURSUS OM UNIVERSELT DESIGN OG TILGÆNGELIGHED I ARKITEKTUREN

D. 9. november i København

OBS: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL D. 27. SEPTEMBER!

 

På kurset er der fokus på den relevante lovgivning på området på både nationalt og internationalt niveau, og hvordan det påvirker designprocessen.

Du bliver også klogere på forskellige typer af brugere, og hvad deres behov og udfordringer er. Kurset gør dig bevidst om barrierer i byggeriet. Du lærer, hvordan du imødekommer brugernes behov og inddrager dem i processen.

I løbet af dagen kigger vi nærmere på en række cases. Du får praktiske eksempler på innovative og vellykkede projekter, som du kan bruge til inspiration i dit eget arbejde. Derudover skal du arbejde i grupper og lave dine egne cases. Du skal bruge de koncepter og teknikker, du har lært i løbet af dagen. Til sidst på dagen hører vi de forskellige cases og diskuterer dem i plenum med underviseren.

Til sidst vil vi sammen reflektere over det lærte. Vi lægger op til en diskussion om, hvordan du kan bruge det i praksis. Vi drøfter også nye tendenser inden for tilgængelighedsdesign.

Underviser: Lone Sigbrand, arkitekt maa og tidligere seniorforsker // ARCH SIGBRAND / BUILD Institut for Byggeri, By og Miljø

 

OBS: Du kan også tage kurset som en del af Nohrcons årlige:

 TEMAUGE OM BYGGERI OG INDRETNING AF PLEJEBOLIGER 2023 

D. 7.-9. november i København 

OBS: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL D. 27. SEPTEMBER!

 

Overblik over de øvrige dage i temaugen:

D. 7/11: 
Vi starter med en Studietur til nye og ombyggede plejeboliger, hvor du med egne øjne kan opleve nogle nye, spændende bud på fremtidens plejeboliger.

D.  8/11: 
Konferencen om fremtidens plejebolig lægger vi op til debat om fremtidens bolig for ældre og plejekrævende, om behov, udfordringer og nye muligheder.

 

LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN ELLER I VORES NYE BROCHURE, DER OGSÅ BYDER PÅ INFO OM FLERE ANDRE RELEVANTE ARRANGEMENTER:

TEMAUGE OM BYGGERI OG INDRETNING AF PLEJEBOLIGER 

D. 7.-9. november i København 

BROCHURE: EFTERUDDANNELSE 2023 #2 - BYGGERI OG SUNDHEDSBYGGERI

Se alle Nohrcons aktuelle arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047