23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facility Management – en vigtig aktør i den grønne omstilling

Facility Management (FM) handler om udformning, drift, vedligehold og udvikling af bygninger, inde såvel som ude, og er et arbejdsfelt bestående af mange forskellige discipliner. Det er et område i rivende udvikling, og som spiller en vigtig rolle i mange af de store samfundsændringer, samfundet står overfor. Det gælder den grønne omstilling, social bæredygtighed og diskussioner om fremtidens arbejdsliv, for at nævne de tre største.

I spidsen for denne udvikling står i dag Helle Lohmann Rasmussen, adm. direktør i Dansk Facilities Management, som er det eneste forum i Danmark, som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører.

Helle Lohmann Rasmussen er kendt som et fagligt fyrtårn i branchen. Hun har en stærk faglig profil med en uddannelsesmæssig baggrund som Ph.d. fra Center for Facilities Management, DTU, en Master i Ledelse af Byggeri og Facilities Management fra DTU og er arkitekt fra Arkitektskolen i Århus. Hun er et velkendt ansigt og en tydelig stemme i både FM- og byggebranchen, hvor hun også bestrider tillidshverv, holder oplæg, og tilkaldes som censor, ligesom hun har skrevet en række artikler og bogkapitler.

Helle har, med stor succes, stået i spidsen for DFM’s etablering af udviklingsafdelingen med hjemtagning af ekstern økonomisk støtte til udviklingsprojekter i foreningen og har som programleder ledet både interne og eksterne ressourcer i DFM’s udviklingsprojekter.

Helle kommer til Ejendomsmessen i Brøndby Hallen 27.september 2023.

Læs mere https://dfm-net.dk

Læs mere om Helle Lohmann Rasmussen og tilmeld dig gratis på Ejendomsmessen.dk

Ejendomsmessen
Afholdes 27.-28. september i Brøndby Hallen
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047