23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AXOR Drain: Linjeafløb som designobjekter

AXOR Drain gør bruseafløbet til et designobjekt, der fuldender looket i ethvert AXOR badeværelse. De nye afløbsprodukter fås i den sammen brede palet af AXOR FinishPlus farver og overflader som de øvrige AXOR-produkter og i længder fra 700 til 1200 mm.

AXOR Drain gør bruseafløbet til et designobjekt, der fuldender looket i ethvert AXOR badeværelse. De nye afløbsprodukter fås i den samme brede palet af AXOR FinishPlus farver og overflader som de øvrige AXOR-produkter, herunder også den nye mathvide overflade. Dermed sætter AXOR Drain et individuelt aftryk, der er baseret på fremragende funktionalitet. Designet kendetegnes af en slank, gennemgående æstetik uden synlige silikonefuger, der passer til mange forskellige gulvbelægninger i brusebadet – fra marmor til porcelæn og fra travertin til skifer.

AXOR Drain fås i længderne 700, 800, 900, 1000 og 1200 mm i varianter til montering op ad en væg eller frit i gulvet. Takket være den nyudviklede teknologi og høje AXOR-kvalitet er linjeafløbene lette at installere og vedligeholde, og de giver let adgang til den valgte vandlås- eller Dryphon-mekanisme for rengøring. Afløbene monteres med indbygningsdelen uBox, der er højdejusterbar og fleksibelt kan monteres i en lang række omgivelser. Den medfølgende skabelon gør det muligt at placere fliserne helt perfekt, inden linjeafløbets afdækning monteres til sidst.

Man kan vælge mellem to medfølgende løsninger: En standard vandlås eller en Dryphon, der stopper lugt fra afløbet med en selvåbnende silikonemembran. Dryphon muliggør en høj vandgennemstrømning på op til 55 l/min (sekundært afløb).

AXOR Drain er klar til salg. Se mere på www.axor-design.com/dk.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047