23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød to internationale arkitekter på Building Green København!

Building Green København nærmer sig med hastige skridt, og når konferencen løber af stablen, kan du høre to spændende oplæg af de engelske talere Amanda Levete og Lara Kaufman.

Building Green København den 1.-2. november får du en masse ny viden og inspiration fra store danske og internationale talere. Du hører inspirerende arkitekter, der står bag store projekter, og som kommer med forslag til, hvordan fremtidens bygninger kan se ud – heriblandt Amanda Levete og Lara Kaufman. 


Amanda Levete
Den britiske arkitekt Amanda Levete står bag arkitektstudiet AL_A, som er placeret i London. På Building Green København holder hun et oplæg, hvor hun tager hun udgangspunkt i en række af studiets nyere projekter. Det gør hun med fokus på at bruge arkitektur til at bringe mennesker sammen, for at gøre vores kulturbygninger relevante for alle og bringe naturen tættere på vores byer.


Lara Kaufman
Lara Kaufman er design director i den verdenskendte tegnestue Studio Gang, som har hovedkvarter i Chicago. Studio Gang står bag et kommende konferencecenter kaldet David Rubenstein Treehouse på Harvard University, som ikke bliver som andre bygninger på Harvard. Centret skal være et nyt kendetegn for universitet og bliver designet primært i træ med fokus på fællesskab og på at udlede mindre CO2. Bygningen får form som en træhytte med materialerne i fokus indenfor, så besøgende virkelig vil kunne se og mærke træet – og få oplevelsen af at klatre op i en træhytte. På Building Green København kan du høre Lara Kaufman fortælle om tegnestuens bæredygtighedstilgang og om deres projekter.

 

Der er kun 4 uger til Building Green København, og vi kan næsten ikke vente!

Bliv inspireret af spændende projekter – tilmeld dig gratis her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.062