23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev hele 5 scener på Building Green København!

Når vi åbner dørene til Building Green København den 1. - 2. november, kan du opleve intet mindre en 5 forskellige scener. Vil du høre de store talere, fordybe dig i spændende debatter eller dykke helt ned i specialiseret viden? På Building Green København har du mulighed for det hele.

Der er en masse talere og debatter på programmet til dette års Building Green København, og de er alle fordelt ud over vores 5 scener: Main Stage, Green Discussions, Learning Sessions, Special Talks og Innovation Stage.


Main Stage 
På Main Stage oplever du programmets største talere, når de sætter fokus på dette års tema – det regenerative byggeri. Her kan du blandt andet høre inspirerende oplæg fra navne som: Michael Pawlyn, Amanda Levete, Jan Gehl, Katherine Richardson, Anne Skare Nielsen, Anders Lendager og Lara Kaufman.


Green Discussions
På Green Discussions kan du høre en masse spændende debatter og være med til at sætte fokus på vigtige spørgsmål og dagsordener – ikke mindst, hvad vi kan gøre lige nu og her for at rykke henimod et regenerativt byggeri. Du kan blandt andet glæde dig til at høre debatter, som er faciliteret af: Byens Netværk, Miljømærkning Danmark, Home.Earth, Det Kongelige Akademi og Arkitektforeningen.


Innovation Stage
Hvis du vil vide mere om innovation inden for bæredygtigt byggeri, så skal du følge med på Innovation Stage! På Innovation Stage får du sat fokus på innovation i byggeriet, og du hører spændende talere fortælle, hvorfor innovation er relevant og vigtigt. Derudover får vi besøg af en række interessante virksomheder, der fortæller om deres forskellige idéer, og viser hvordan de vil være med til at skubbe byggebranchen i en mere grøn og bæredygtig retning. Her kan du se frem til at høre: Smith Innovation, NBS Nordic, Teknologisk Institut, PropTech Denmark, Dansk Facilities Management, EcoCocon Danmark og ConTech Lab - en del af Molio.


Learning Sessions 
Learning Sessions er en helt særlig scene på balkonen i Forum, hvor alle har headsets på, og du kan sidde uforstyrret og få koncentreret viden. På scenen får du mulighed for at dykke ned i udvalgte emner inden for mange forskellige områder leveret af branchens eksperter. Du kan blandt andet glæde dig til at høre fra Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma, WE BUILD DENMARK, Smith Innovation og Transition.


Specialist Talks
På Specialist Talks dykker vi helt ned i de konkrete emner, og her får du indblik i mere specialiseret viden. Du kan blandt andet glæde dig til at høre et oplæg af James Hardie, som går i dybden med, hvordan

Man kan reducere en bygnings klimaaftryk ved brug af lette fermacell® vægge. Du kan også høre Solar City Denmark, som stiller skarpt på CO2-krav i byggeriet, og som undersøger spørgsmålet "hvad har betydning for at opnå optimal bæredygtighed med solceller?"

 

Der er mange flere talere og debatter på programmet – se hele programmet her

Hent din gratis billet her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.034