23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Areco Green Energy CIGS Solceller på the Nordic Barn House

Villa Brink er et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen, og det skal det fortsat være. Derfor monteres der nu de længe ventede Areco Green Energy CIGS-solceller fra Areco Profiles, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Selve villaen er designet af Bruno Jacobsen og har et hovedhus med teenageafdeling samt tegnestue, der i alt dækker 272 m².

Bygherre og designer, Bruno Jacobsen, stod overfor en udfordring med at implementere solceller på huset uden at ødelægge det arkitektoniske design. Han udtaler, “Solceller er en rigtig vigtig ting, men det er arkitekturen også. Jeg ved godt, at den holdning deler vandene, men en løsning, der er integreret med arkitekturen, var det vi ønskede”. Derfor valgte Bruno Jacobsen at gå videre med CIGS solceller, der kun er 3 mm tykke og kun vejer 2,2 kg pr. m². Med denne løsning lå hver solcelle mellem hvert spor på taget, og boring i taget for montage var ikke nødvendigt. Bruno Jacobsen uddyber, “Vores tagproducent Areco Profiles har sammen med danske Green Energy lavet et produkt, som med en unik klæbeløsning monteres i hver bane på taget. Vi har valgt at montere et 10.35 kWp anlæg på sydsiden af værkstedsbygningen.” Du kan læse mere om alle vores tagprofiler lige her.  

Vores Areco Green Energy Solar solceller er en støjsvag og bæredygtig ‘plug & play’-løsning, der udnytter den fulde tagplade med ingen huller ved montering. De kan sagtens betrædes, hvis det skulle være nødvendigt, og de er ikke skyggefølsomme. På den måde får man den fulde effekt af dagslyset, der samtidig opfylder høje krav til både fleksibilitet og kvalitet. 

De traditionelle solceller i kasser kan være en udfordring for mange bygherre, der ikke vil gå på kompromis med det arkitektoniske design. Hos Areco Profiles er vi rigtig glade for at kunne servicere Villa Brink med vores Areco Green Energy Solar solceller i vejen mod en mere bæredygtig fremtid. Læs mere på vores hjemmeside her

 

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.047