23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Batteridrevet Bomag BT 60 e stamper / jordloppe (71 kg)

Ressource besparende teknologier og maskiner har vundet indpas i årevis – en udvikling, der også gælder for entreprenørmaskine sektoren. Nu præsenterer BOMAG, sin kraftfulde BT 60 e batteridrevet stamper for første gang.

Elektrificering kombineret med kraft og robusthed
Den nye BT 60 e stamper er fremtidssikret til brug i rende- og rørkonstruktioner, landskabspleje, komprimeringsarbejde på udfyldninger og fundamenter samt til reparationsarbejde. Den er også ideel til brug i områder, hvor lovlige emissionsbestemmelser gælder, som fx tunneller.
Takket være dets batteridrev fungerer stamper uden direkte emissioner. Samtidig tilbyder den optimal komprimeringsteknologi og slagkraft – selv over længere arbejdsperioder.

BOMAG e-performance
Den nye batteridrevet stamper udfører præcis det samme arbejde som en benzin. Så med hensyn til maskinydelse og arbejdsresultat er der ingen forskel – det er meget vigtigt for den praktiske anvendelse. En anden fordel er, at stamperen allerede kan bruges overalt – også hvor reglerne foreskriver brugen af ​​emissionsfrie drivsystemer. Disse krav vil stige markant i de kommende år.
Sidst, men ikke mindst, yder maskinerne et væsentligt bidrag til at reducere CO 2 -udledningen på byggepladsen

Ligesom de andre
Ligesom de andre stampermodeller fra Bomag kommer BT 60 e med fuld motorbeskyttelse. Dette giver ejerne en pålidelig maskine til brug i det daglige byggearbejde, mens der spares på vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

Læs videre HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.047