23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev de spændende specialudstillinger på Building Green København! 

På Building Green København den 1. - 2. november kan du udover at opleve vores store udstilling med 170 udstillere også gå på opdagelse i vores spændende specialudstillinger.

Når vi åbner dørene til Building Green København, kan du opleve over 130 talere på 5 scener og mere end 170 udstillere i vores store udstilling. Men du må ikke glemme, at du også kan opleve 4 spændende specialudstillinger, som giver dig et unikt indblik i flere virksomheders arbejde med det regenerative byggeri!


Du kan se frem til at opleve de spændende specialudstillinger:


Fremtiden er regenerativ
Den nye specialudstilling Fremtiden er regenerativ er udarbejdet i samarbejde med blandt andre Søren Jensen. Her kan du blive klogere på, hvad det regenerative byggeri kan være og få inspiration til dit eget arbejde med regenerativt byggeri. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan byggeriet påvirker brugernes sundhed, hvor meget CO2 en almindelig familie udleder og hvor meget det fylder i fast form, hvordan vi kan bearbejde landskabet til at håndtere vand forårsaget af klimaforandringer og du kan se eksempler på byggesystemer baseret på hurtigt fornybare materialer.

Cirkularitet i byggeriet
Med afsæt i GAP report om Danmarks 4 % cirkularitet og Teknologisk instituts Road Map præsenterer vi på årets Building Green København en specialudstilling om cirkularitet. Her kan du få en masse viden om cirkularitet med inspiration og præsentation af cirkulære produkter og løsninger. Teknologisk Institut bidrager med værktøjer, der giver dig en status på hvor du befinder dig i omstillingen mod mere cirkularitet i byggeriet. På området kan du møde flere forskellige virksomheder, der alle vil give dig viden og inspiration om cirkularitet. Mød blandt andre: Teknologisk Institut, Mater, Small Revolution, J. Jensen, Dew Drop tiles, Gamle Mursten, Wehlers, a:gain.


Bliv klogere på ’’the power of nature’’                                                                    
idverde Danmark og Building Green sætter fokus på ’the power of nature’. Den naturinspirerede specialudstilling, designet og medfaciliteret af Opland, bliver mødested for den grønne branche og andre nysgerrige sjæle, der vil lære mere om, hvordan naturen bliver umulig at komme udenom i fremtidens byggeri. Her kan du blive klogere på aktuelle emner som biodiversitet, klimatilpasning, værdien af træer, LCA for landskab og mange andre temaer, der synliggør naturens evne til at løse store samfundsmæssige kriser — f.eks. klimaforandringer, tab af biodiversitet og lav mental sundhed.


Rebuilding
Under temaet ’Rebuilding’ udstiller Det Kongelige Akademi udvalgte eksempler på genopbygning fra overalt i verden. Projekterne tager afsæt i en bæredygtig genopbygning, som både tager hensyn til planeten og mennesker. Uanset hvor de er bygget og hvad, der er årsagen til, at der er behov for at gentænke og gen(op)bygge det specifikke sted, er omsorg, medfølelse og samskabelse fællestræk ved alle udvalgte projekter.

 

Læs mere og se hele programmet her

Tilmeld dig gratis her

 

Building Green / Insight Events ApS
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047