23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny bydel i Ballerup bygger på høj kvalitet og solide samarbejder

En af de mest centrale områder i Ballerup er godt i gang med at blive omdannet til en helt ny bydel, som kommer til at rumme 500 DGNB-certificerede studie- og familieboliger, campus- og kulturfunktioner samt en klimapark. Årelange samarbejder, ekspertise og professionel rådgivning giver plads til arbejdet, der udføres ude på byggepladsen.

FB Gruppen, der står for udviklingen af hele boligområdet, og entreprenørfirmaet IngCon A/S har et mangeårigt samarbejde bag sig og fra begyndelsen har de haft en fælles vision om at binde byens forskellige områder mere sammen. Det bidrager Parkkvarteret til ifølge Hans-Bo Hyldig, der er FB Gruppens adm. Direktør.

- Ballerup er en by i udvikling og med et stort potentiale og mange kvaliteter. Grunden vi bygger på har stort potentiale til at binde byen mere sammen, og det er vores ambition, at Parkkvarteret skal skabe mere liv udenfor bymidten. Området skal fungere som bindeled mellem uddannelse og kulturfaciliteter i det centrale Ballerup og skal tilbyde Ballerups borgere og tilflyttere en række attraktive og ikke mindst klimacertificerede boliger.

Årelange samarbejder betaler sig

Ballerup-byggeriet er i fuld gang, og Elmehuset er det første færdige ud af fem DGNB-certificerede byggerier, som sammen med den kommende klimapark skal danne rammerne for Parkkvarteret.

Elmehuset er – ligesom de øvrige huse bliver det – udført med fokus på løsninger af høj kvalitet. Det gælder alle aspekter af byggeriet.

VVS-entreprisen på byggeprojektet står Nemo VVS for, og den store ordre på blandt andet linjeafløb og udløbshuse til samtlige lejligheder har de lagt hos den danske virksomhed Unidrain.

- Med så omfattende en opgave og høje krav til kvaliteten faldt valget på Unidrain og deres linjeafløb. Vi ved, hvad de står for rent æstetisk og funktionelt. Derudover er levering og rådgivning altid i top, fortæller Christian Larsen, projektchef hos Nemo VVS. 

Parkkvarteret er VVS-installatørens første DGNB Guld-byggeri, og da dokumentationsprocessen har været ressourcekrævende, får indgående produktkendskab og mange års samarbejde en ekstra dimension. 

- Vores årelange samarbejde med Unidrain som materialeproducent og Lemvigh-Müller som leverandør, giver os mulighed for at løse komplekse opgaver som denne på en professionel måde samtidigt med, at vi tilbyder vores kunder de bedste produkter og den bedste service, forklarer Christian Larsen.

Hos Unidrain lægger salgskonsulent Christian Møller Sommer heller ikke skjul på værdien af det gode samarbejde. 

- Når vi er medvirkende til, at Nemo VVS kan udføre deres arbejde tilfredsstillende, uden at skulle tænke på produkter, der ikke lever op til krav og specifikationer, er vi glade. Det er essensen af vores forretning, udtaler Christian Sommer Møller. 

Afleveret med nul mangler 

I sommeren 2021 blev det første spadestik til Elmehuset taget og to år efter er det første byggeri i Parkkvarteret afleveret med nul mangler. 

- Nul mangler bevidner hvor stærkt og godt et hold, der står bag byggeriet og til alle dem skal lyde en kæmpe tak herfra. Til dem og ikke mindst til vores byggeledere, som dagligt sørger for, at alt spiller på byggepladsen, udtaler IngCon-projektleder Mathias Juel.

Byggeriet står klar til at byde beboerne velkommen i et byggeri med 112 boliger og dertilhørende gårdrum med blandt andet væksthus og legeplads. I løbet af det næste halvandet år vil IngCon med cirka fire måneders mellemrum aflevere de næste fire byggefelter på den grund, der tidligere husede Kasperskolen.  

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Kontaktperson

ABW
Anja Brøgger Winther
Marketing projektleder
+45 51413960 abw@unidrain.dk

Send til en kollega

0.063