23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønne valg – en selvfølge på nyt børnehus

En vigtig milepæl for det DGNB præcertificerede projekt, Kirkebjerg Børnehus er nået

Der har været rejsegilde på Brøndbys nye børneinstitution, Kirkebjerg Børnehus, der opføres af Jönsson Entreprise. 
Her understøttes børneliv af både bygning og udearealer – opført med fokus på idræt, bevægelse og kulturelle udtryksformer, hvor leg og det at bevæge sig i uderummet er en del af arkitekturen. 

I Kirkebjerg Børnehus er det grønne valg og bæredygtighed en selvfølge

Fra start har der været krav til valg af konstruktioner, arkitektur, byggematerialer, udearealer og livscyklus, som har været en rød tråd igennem alle faser af byggeriet. Dette har resulteret i, at der allerede nu er udstedt et præcertifikat på DGNB Guld på Kirkebjerg Børnehus - dette kan du læse mere om her.

Byggeprocessen har været præget af et godt samarbejde på tværs af håndværksfagene med et inspirerende samarbejde mellem arkitekter, ingeniører, bygherre, bygherrerådgiver og Jönsson som totalentreprenør. Sådan har det været fra første dag! Og nu 2000 m2 senere, er vi godt forberedt til næste fase”, sådan siger Jönssons afdelingschef Henrik Wulff-Høyer om projektet. 

Jönsson ønsker tillykke med milepælen til alle involverede. En stor tak skal lyde til Jönssons samarbejdspartnere: JJW arkitekter, Dall & Lindhardsten arkitekter, Urbanlab, Aksel V. Jensen rådgivende ingeniører, alle håndværkerne og ikke mindst Brøndby kommune. 

 

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.078