23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Falsemontagen er i fuld gang i Skovlunde Bymidte

BS Falsen 2009 bliver lige nu leveret og monteret i de næste etaper til byggeriet i Skovlunde.

Skovlunde er i rivende udvikling, og den nye bymidte skal skabe et levende og inspirerende liv i centrum af byen. 

I denne etape skal der opføres i alt 6 blokke på matrikel 1,2 og 3. BS FALSEN leverer og monterer BS Falsen 2009 i hele projektet  og er netop ved færdiggørelsen af blok A. Før montagen færdiggøre projektet skal der leveres og monteres over 5500 meter pladefalse i vindues- og døråbningerne. 

Til projektet er der hertil valgt BS Spec Bundløsning til bæring af alle partier som går til gulv. 

Fortsætter samarbejdet 

Det er ikke første gang BS FALSEN udfører false-entreprisen i Skovlunde. I starten af 2022 opstartede projektet med matrikel 4+5 og her begyndte vores samarbejde i Skovlunde med Jensen & Nielsen Byggeri A/S.  Vi takker Jensen & Nielsen Byggeri A/S for ordren, samt for at fortsætte det gode samarbejde. 

BS falsen 2009 - Mere end bare end pladefals

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et betonelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk. BS FALSEN sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet. Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket. 

BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillede selikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabile stålvinkeler. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. Pladen består af ikke-brændbart materiale.

Læs mere om vores produkter og service på www.bsfalsen.dk 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.062