23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Colas opgraderer parkeringsplads for VELUX’ hovedkontor med genbrug af VELUX’ egne materialer

Colas Danmark A/S og vindueskoncernen VELUX har færdiggjort en opgradering og trafikforbedring af virksomhedens parkeringsplads på hovedkontoret i Hørsholm.

Kunde med ambitiøse mål for reduktion af sin CO2-udledning


–VELUX vil gerne bidrage til miljøet gennem blandt andet CO2-reduktion, og vi foreslog derfor, at vi kunne genbruge de affræsede materialer til indbygning i den nye belægning. VELUX ønskede desuden at bibeholde den røde farve, som deres nuværende p-plads har, da den passer til koncernens røde logo. Og ved at genbruge deres egne materialer, kan vi også opfylde det ønske, idet man efter et stykke tid vil begynde at kunne se genbrugsasfaltens røde skærver i den nye asfaltbelægning, forklarer salgs- og kundechef Martin Martedal og produktionsleder Ganj Majeed fra Colas.

Knusning af materialerne fra VELUX blev desuden lagt ind i Colas’ almindelige produktionsplan på fabrikken for yderligere at reducere CO2-udledningen på projektet.

Parkeringsplads opgraderet og trafiksikret i sommerferien
En del af arbejdet blev udført i sommerferien, mens hovedparten af koncernens medarbejdere var på ferie. Arbejdet blev afsluttet med striber og afmærkning af fx el-ladepladser på det ca. 6.500 m2 store areal.

–Vi har et tæt samarbejde og en god dialog med VELUX og er glade for at have afleveret en flot og mere trafiksikker parkeringsplads, fortæller produktionsleder Ganj Hameed Majeed.

Læs mere

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149

Kontaktperson

Lisbeth Volf
Kommunikationschef
lkv@colas.dk

Send til en kollega

0.047