23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BLC fejrer 10-års jubilæum! Hør hvad tidligere deltagere fortæller, og tilmeld dig uddannelsen!

BLC har nu eksisteret i et helt årti og kan derfor fejre jubilæum med 10% på alle uddannelser. Gennem tiden har BLC uddannet mere end 1000 IKT-ledere, så hvis du skal nå at blive IKT-leder i år, er det altså nu du skal slå til!


Sidste chance for at blive IKT-leder i 2023!

Lige nu er der kun én enkelt plads tilbage på IKT-lederuddannelsen i København som afholdes d. 20.-22. november, så du skal slå til nu, hvis denne plads skal gå til dig.

Men hvis du ikke når at få fat i den sidste plads, så er det også muligt at tage uddannelsen online over seks eftermiddage i perioden 27. november – 6. december.

Pst! Få 10% på uddannelsen ved at skrive ’10% jubilæum’ i kommentarfeltet!

Tilmeld dig her
 

Tidligere deltagere på IKT-lederuddannelsen fortæller:  

”Der var en god bredde over de forskellige emner og det har i hvert fald givet et dybere indblik i, hvordan selve IKT-aftalerne bliver udarbejdet. På den måde var det virkelig givende.”

Manuel Kalina (Mølbak Landinspektører A/S)

 

”Der er rigtig mange konkrete ting, jeg kan tage med ind i hvordan vi skriver aftalerne og strukturen i det, vil jeg sige.”

Peter Lyngemark (Artelia A/S)

 

Omdrejningspunktet på uddannelsen er IKT-bekendtgørelserne, IKT-aftaler, AB18 og ABR18, og hvilke konsekvenser disse har for dig som IKT-leder. Efter uddannelsesforløbet er du klædt på til at varetage rollen som IKT-leder.

Læs mere om uddannelsen her 

 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063