23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for landskabsarkitekter: Opdateret version af LAND4

Den nye version af LAND4 gør det lettere at dele data med andre programmer, og nu er det også meget lettere at flytte objekter og linjer i 3D-modellen.

LAND4 add-on til Archicad er netop frigivet i en opdateret version. 

Den nye udgave af LAND4 er kompatibel med Archicad 27. Derudover er den udviklet med henblik på at gøre data-udaveksling mere smidig og hurtig. Nu er det meget lettere for dig at udveksle 3D-terræn data med samarbejdspartnere, der anvender programmer, som understøtter LandXLM-filer. Disse programmer omfatter blandt andet Civil 3D, MicroStation, 12d.  

Den anden store nyhed er Drape-funktionen, der gør det muligt at flytte linjer og objekter rundt omkring på terrænet, så de bliver justeret i forhold til 3D landskabet Det betyder, at du let kan placere træer, byrumsinventar og linjer, så de automatisk tilpasser den specifikke overflade.    

LÆS OGSÅ BIM for Landskabsarkitekter

Optimerer landskabsarkitekternes processer

"Når vi taler grøn omstilling, er det svært at komme udenom landskabsarkitekternes store rolle og værdifulde bidrag. I takt med at landskabsarkitekternes virke bliver mere og mere anerkendt, er der også flere og flere landskabsarkitekter, der begynder at anvende BIM. Det betyder blandt andet, at landskabsarkitekterne undgår at skulle skifte mellem flere forskellige programmer. Samtidig frigiver de opståede effektiviseringsgevinster ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige løsninger,” fortæller Thomas Graabæk, arkitekt MAA og indehaver Graphisoft Center Danmark.

"Her er kombinationen af LAND4  og Archicad et oplagt match, da det betyder at landskabsarkitekter kan arbejde i et BIM-program, der understøtter deres processer og tilgodeser deres specifikke behov."

LÆS OGSÅ LCA i Landskabet i samarbejde med LYTT

BIM for Landskabsarkitekter 

LAND4 for use with Archicad er et special-værktøj til landskabsarkitekter udviklet i Danmark af Land Software.

LAND4 gør det nemt at kotere terræn i plan og tilkoble sammensatte opbygninger til terræn-profilerne.  

Illustration af LAND Software. 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047