23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital opslagstavle til boligopgange og receptioner

Undgå besværet ved at printe og uddele fysiske sedler og informationsbreve. Med Scantrons digitale opslagstavle til brug i boligopgange og receptioner, er det nemt at dele information og nyheder via få klik på din PC. Den digitale opslagstavle er en del af Scantrons komplette driftssystem og kan integreres med ejendommens adgangskontrol, dørtelefoni m.m.

Udløber
31. december 2026

Erstat den gamle opslagstavle i opgangen eller receptionen med Scantrons digitale opslagstavle og digitalisér kommunikationen til beboere, gæster og medarbejdere. Scantrons digitale infoskærm opdateres det digitale indhold nemt og hurtigt via PC. Det er derved slut med fysiske informationsbreve og gamle noter, der ikke længere er relevante og flyder i opgangen.

Høj designfrihed og målrettet kommunikation
Scantrons digitale infoskærm er en fleksibel løsning og kan installeres på en hvilken som helst tv-skærm med HDMI-input. Løsningen kan derfor benyttes hvor som helst og er perfekt til informationsvisning i boligopgange, receptioner og mødelokaler. Infoskærmens indhold kan opdateres fra en hvilken som helst webbrowser, hvor det er simpelt at designe og personalisere sit layout ved tilføjelse af tekstbokse, billeder, videoer, PDF-filer eller et udsnit fra en hjemmeside. I tilfælde af driftsfejl i ejendomme eller ved servicebesøg, er det også muligt at udsende beskeder direkte til infoskærmen.

Benyttes infoskærme i flere steder i ejendommen eller i flere opgange, er det muligt at synkronisere alle skærme eller lave individuelle tilpasninger til de enkelte skærme. Det giver mulighed for en præcis og målrettet kommunikation til den enkelte opgang. Det er også muligt at kalenderstyre infoskærmens layout og indhold, så tidligere information og gamle nyheder automatisk fjernes.

Et system – flere funktioner
Den digitale infoskærm er en del af Scantrons komplette driftssystem til boligejendomme og erhverv, hvor adgangskontrol, digital dørtelefoni, bookingsystem og digitale postkasseanlæg m.m. integreres i et system. Her er det også muligt at kombinere Scantrons booking terminal med informationsvisning, så skærmen benyttes både som infoskærm og til booking af f.eks. vaskeri og fælleslokaler i ejendommen.

Ved at samle det hele i ét system, får administrator automatisk et enkelt og driftssikkert adgangssystem. Det gør det enkelt at planlægge og kommunikere til beboere, gæster eller medarbejderne. Ved f.eks. et håndværkerbesøg eller renovering i ejendommen, kan administrator hurtigt informere herom og tildele midlertidig adgang til håndværkerne fra samme webbaserede administrationssoftware. Det letter de daglige arbejdsopgaver og sparer administrator for en masse tid og ressourcer.

Vil du høre mere om Scantrons digitale løsninger?
Kontakt os direkte på tlf. 66139966 eller via info@scantron.dk.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047