23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

Kravene til dokumentation af klimaaftrykket i byggebranchens, vil løbende blive skærpet.

Med stadigt større fokus byggebranchens klimaaftryk, har vi tilføjet flere nyttige funktioner til vores, i forvejen, avancerede flådestyrings-software:

Følg den enkelte firmabils CO2 udledning ned på rute niveau. Dette giver mulighed for hurtigt at medregne firmabilernes klimaaftryk på det enkelte byggeri.

Brændstofforbrug og tankninger – se hvor, hvornår og hvor meget der er tanket og dermed den enkelte bils forbrugsmønster. Indstil maksimal antal liter/kWh, der må tankes eller oplades pr. bil og, modtag advisering ved overskridelse. Eksportér data til en EXCEL-fil

Som noget nyt kan man nu også i Carlog Analytics, se en opgørelse over hver bils CO2 udledning, brændstofforbrug samt kørselsadfærden (grøn kørsel) i perioden. 

Man kan tilvælge visning af hver bils CO2 udledning, for eksempel for at få et overblik over hvilke biler der forurener mest, så man kan reducere sin udledning. CO2-forbrug bliver beregnet ud fra det registrerede CO2-tal i bilens stamdata og den registrerede distance kørt i den valgte periode.
Det er muligt at indstille helt præcist, hvilke oplysninger man vil se i sin rapport, så man på den måde får en skræddersyet version. Modtag Carlog Analytics, der er en månedlig eller ugentlig mailrapport, direkte i din indbakke.

I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider. Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning.

Mød os på facebook eller Linkedin

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.047