23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller genbruger flere papkasser

Lemvigh-Müller tager bæredygtighed seriøst og arbejder dagligt på at forbedre de små ting, som tilsammen kan gøre en stor forskel. Et eksempel på dette er bestræbelserne på at reducere brugen af papkasser i den daglige drift.

En af strategierne for at minimere emballageaffald er genbrug af papkasser. Lemvigh-Müller modtager og sender dagligt flere tusinde produkter, så det giver god mening at fokusere på indpakningen. Derfor bliver papkasserne brugt flere gange, når det er muligt. Det bidrager både til at reducere ressourceforbruget og minimere affaldsaftrykket.

Mere effektiv udnyttelse af kasserne

På centrallageret i Kolding er antallet af kassestørrelser blevet reduceret, hvilket gør det nemmere at håndtere for både medarbejdere og maskiner. De to største kasser kommer med et løst låg, så de kan genbruges til andre forsendelser, som ikke nødvendigvis har præcis samme mål. 

Alle genbrugelige kasser fra Lemvigh-Müllers 23 butikker bliver desuden sendt tilbage til centrallageret, hvor de bliver genbrugt, når det er muligt. Dette er et vigtigt skridt på vejen mod at kunne genbruge langt mere emballage. 

Konkret vurdering af emballagebehov

For at reducere emballageforbruget yderligere bliver der foretaget en konkret vurdering af behovet ved hver enkelt forsendelse. Medarbejderen tjekker, om originalemballagen er tilstrækkelig til at beskytte varerne under transport. Hvis dette er tilfældet, bliver forsendelseslabelen sat direkte på uden ekstra papkasse.

Indsatsen for at reducere brugen af papkasser er en proces, der konstant evalueres og forbedres. Bæredygtighed ikke er et engangsprojekt for Lemvigh-Müller, men en kontinuerlig forpligtelse. Derfor arbejdes der aktivt på at identificere yderligere muligheder for at mindske miljøpåvirkningen.

Læs meget mere om, hvordan Lemvigh-Müller arbejder bæredygtighed lige her. https://www.lemu.dk/da/videnspartner/baeredygtighed

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Kontaktperson

KBP
Kim Betak Pedersen
Kommunikationsmedarbejder
kibp@lemu.dk

Send til en kollega

0.047