23948sdkhjf
Del siden
Annonce

700 boliger i Aalborg har fået nye vinduer

Efter 4,5 år har Hustømrerne nu afsluttet etape to på vinduesudskiftningen i Vivaboligs afd. 3. 

Projektet har omhandlet vinduesudskiftning i over 700 boliger samt ny radiator, maler og murerreparationer. Hustømrerne har haft hovedentreprisen og fra entreprenørens side glæder man sig over at det sidste vindue nu er monteret.

- Det har været en fornøjelse at kunne strømline arbejdsprocesserne og holde afleveringsdeadlines i samarbejde med både bygherrerådgiver arkitektfirmaet NORD as og bygherren Vivabolig. Der skal lyde en stor tak til alle vores samarbejdspartnere på projektet og alle håndværkerne, lyder det fra Simon Ramsdahl Nielsen, der er vores projektchef i Aalborg, han afslutter:

- Vi takker for et godt projekt, der trods mange års hårdt arbejde, har været præget af højt humør og en god tone alle parter imellem.

Om byggesagen

Vivaboligs afdeling 3 i Aalborg har gennemgået en omfattende renovering, hvor Hustømrerne bl.a. har udskiftet hundredevis af vinduer i den store boligforening. Et kerneelement for Hustømrerne under hele sagen, har været at skabe en god kontakt til alle beboerne. Det er intimt når håndværkerne hver dag kigger direkte ind i folks hjem. Men takket være en god projektledelse og dialog med både beboere, bygherre og hovedentreprenør, er der skabt en byggeplads, hvor smil og dialog har banet vejen fremfor diskussioner og kontroverser.

 

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Send til en kollega

0.047