23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk datavirksomhed på læringsrejse i Silicon Valley

Deltagelsen i Innovation Centre Denmark Silicon Valley og Akademiet for de Tekniske Videnskaber ‘Applied AI Academy’ blev en transformerende oplevelse for danske Tiara, der er specialiserede i løsninger til rumsektoren.

Selvom mulighederne inden for AI virkede lovende, oplevede Ticra en usikkerhed i, hvor de skulle begynde, og hvordan de strategisk kunne integrere AI i organisationen. Deltagelsen i akademiet var derfor motiveret af et ønske om at opnå dybere forståelse af AI og forblive teknologisk førende i en branche kendetegnet ved langvarige partnerskaber og kontinuerlig innovation. 

CEO hos Ticra, Michael Lumholt, fortæller:
“ICDK’s ’Applied AI Academy’ er den mest værdifulde læringsrejse, jeg nogensinde har været på. Akademiet illustrerede de nyeste anvendelsesmuligheder af AI og demonstrerede de mange potentielle udfordringer ved at implementere AI i organisationen. Samtidig udviklede hver deltager en investeringspitch af sine kommende AI-løsninger, og det har udgjort et centralt bidrag til vores AI-strategi." 

Deltagelse i ‘Applied AI Academy’ markerede Ticras skifte mod en datadrevet strategi, som opnåede momentum efter læringsrejsen til Silicon Valley. Michael Lumholt vendte tilbage til Danmark med nye indsigter og værktøjer samt en dybere forståelse af, hvordan man kan arbejde strategisk med AI. 

👉Læs hele historien om Ticra’s deltagelse i Applied AI Academy her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047