23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blåkläder Workwear officiel partner for kvindernes verdensmesterskab i håndbold 2023

Som en del af det flerårige partnerskab mellem Det International Håndboldforbund (IHF) og Blåkläder Workwear er Blåkläder endnu engang sponsor for det nært forestående verdensmesterskab i håndbold for kvinder. Det er 26. gang, mesterskabet afholdes, og i år afvikles det i hele seks forskellige byer i både Danmark, Norge og Sverige.

Støvring, d. 7. november 2023 – Blåkläder Workwear, en af verdens førende leverandører af ansvarligt fremstillet arbejdstøj, indtager også i år rollen som officiel partner for håndboldverdensmesterskabet IHF Women’s World Championship 2023. Mesterskaberne finder sted i Frederikshavn, Herning, Trondheim, Stavanger, Göteborg og Helsingborg, og dermed sætter Skandinavien i år et solidt aftryk på mesterskaberne. 

Partnerskabet mellem IHF og Blåkläder Workwear går tilbage til mændenes verdensmesterskab i håndbold i 2019 og 2023. Blåkläder har imidlertid set ekstra meget frem til dette års verdensmesterskab, eftersom det bliver en skandinavisk styrkeprøve mellem Danmark, Norge og Sverige – og med en finale, der afholdes i Herning. 

  • Verdensmesterskaberne i håndbold har vist sig at være en unik mulighed for os i forhold til aktiveringen af vores kunder i en arena, hvor de allerede godt kan lide at komme. Håndbold er en ærlig, sjov og intens sportsgren med et voksende globalt publikum, og derfor er vi stolte over at kunne fortsætte partnerskabet med den internationale organisation bag sporten, siger René Christiansen, Country Manager for Blåkläder i Danmark. 

IHF har ligeledes store forventninger til kvindernes verdensmesterskab – og partnerskabet med Blåkläder: 

  • I IHF er vi meget stolte over at have den svenske arbejdstøjgigant Blåkläder som en af vores mangeårige partnere for IHF World Championships. Med aftalen viser Blåkläder sin trofaste støtte til håndbold i en tid, hvor sporten vokser internationalt. Vi er overbeviste om, at håndboldfans, og i år særligt de skandinaviske, deler vores forkærlighed for kvalitet og derfor går med Blåkläder, siger Dr. Hassan Moustafa, President, IHF. 

IHF Women’s World Championship 2023 afholdes fra d. 29. november til d. 17. december med i alt 32 deltagende hold. Læs mere på: https://www.ihf.info/media-center/events/26th-ihf-womens-world-championship

 

For yderligere information, kontakt venligst:
- René Christiansen, Country Manager, Blåkläder Workwear Danmark, tlf. 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com 
-Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden 

sælger sine produkter i 33 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Solvej Asmussen
Digital Marketing
+45 30809796 solvej.asmussen@blaklader.com

Send til en kollega

0.062