23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og energieffektiv varmevekslerløsning: Spirax EasiHeat™

Spirax EasiHeat™ damp/vand varmeveksleren er en komplet, kompakt og energieffektiv varmeoverførselsløsning, der øjeblikkeligt producerer varmt vand ved en stabil temperatur til flere anvendelser.

Spirax EasiHeat™ varmevekslere hjælper dig med at opnå besparelser, øge produktionen, reducere produktionsspild og nå dine bæredygtighedsmål.

Af alle de omkostninger, din organisation kontrollerer, er energiregningen nok den vigtigste. Med stigende brændstofpriser er det måske vigtigere end nogensinde at forbedre energieffektiviteten i dit anlæg.

Undgå at spilde energi med en energieffektiv varmeveksler

Spirax EasiHeat™ er en meget kompakt varmeoverførselsløsning med overlegen energieffektivitet. Det hjælper med at reducere brændstofomkostninger og CO2-emissioner sammenlignet med andre damp/vand varmevekslerløsninger. Al den nyttige varmeenergi i dampen bruges i Spirax EasiHeat™ varmeveksleren, som eliminerer det energispild, der findes i traditionelle systemer. Dette reducerer mængden af ​​damp, der er nødvendig for at opvarme vandet, hvilket igen reducerer brændstofforbruget og relaterede CO2-emissioner.

Eliminer risikoen for legionella eller andre bakterier

At undgå varmtvandsbeholdere eller buffertanke eliminerer den mulige risiko for legionella eller andre bakterier og reducerer systemets varmetab. Den valgfri legionellamonitor overvåger kontinuerligt temperaturen på det varme vand og forhindrer vandsystemet i at drive ind i et område, der er gunstigt for reproduktion af legionellabakterier. Udstyret registrerer temperaturhistorikken, så vandsystemets sikkerhed kan verificeres efterfølgende.

Hurtig og nem ibrugtagning

Spirax EasiHeat™ varmeveksleren leveres som en prækonfigureret, testet og samlet enhed. Fremstilling af løsningen på fabrikken inden levering forkorter installationstiden på produktionsanlægget, hvilket gør idriftsættelsen hurtig og problemfri.

Vil du vide mere om Spirax EasiHeat™ varmeoverførselsløsningen? Kontakt os i dag.

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

NV
Niels Valant
Country manager
nva@spirax.dk

Send til en kollega

0.047