23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hilti og Trackunit lancerer ny løsning til styring af varebilslagre og tungt udstyr

To år efter at Hilti og Trackunit startede partnerskabet , lancerer de nu en løsning til styring af varebilslagre og tungt udstyr til byggeriet. Den nye løsning giver nye automatiserings- og produktivitetsgevinster for byggeriet.

To år efter at Hilti og Trackunit startede partnerskabet , lancerer de nu en løsning til styring af varebilslagre og tungt udstyr til byggeriet. Den nye løsning giver nye automatiserings- og produktivitetsgevinster for byggeriet. Dette strategiske samarbejde, der blev indledt gennem programmet "Works with Trackunit", har resulteret i betydelige fremskridt i forbedringen af ON!Tracks digitale løsninger til værktøjsstyring.

Siden partnerskabets begyndelse er over en halv million Hilti ON!Track-tags blevet integreret problemfrit i Trackunits globale Bluetooth-netværk, og samtidig er en fremtrædende udfordring inden for byggeriet blevet løst: produktivitetstab på grund af ineffektiv lagerstyring. Denne integration gør det muligt for Hilti at tilbyde sine kunder øget synlighed af deres ON!Track-værktøjer, hvilket markerer et betydeligt fremskridt i byggepladsens effektivitet og produktivitet.

Hiltis nye lagerstyringsløsning til varebiler, der understøttes af Trackunit-teknologi, gør det muligt for byggefirmaer at fjernovervåge deres lagerbeholdninger på farten og sikre data om udstyrets placering i realtid. Med løsningen til styring af tungt udstyr kan alt udstyr, fra den mindste skruetrækker til den største gravemaskine, desuden styres i ON!Track-platformen.

"Vores engagement er fokuseret på at blive den bedste produktivitetspartner for vores kunder. Ved problemfrit at integrere Hilti ON!Track-tags i Trackunits omfattende netværk har vi ikke kun forbedret synligheden og styringen af vores værktøjer, men også strømlinet vores kunders driftsoplevelse. Dette partnerskab er udtryk for vores vision om at skabe en mere forbundet og effektiv byggebranche," udtaler Michael Neidow, EVP for Hiltis Construction Software Unit.

Trackunits CEO Søren Brogaard fremhæver partnerskabets resultater: "Samarbejde er kernen i fremskridt, og vores partnerskab med Hilti er et godt eksempel på, hvordan branchens ledere kan gå sammen om at skabe meningsfulde forandringer. To år inde i denne rejse har vi været vidne til en forandring i, hvordan fagfolk i byggebranchen håndterer deres værktøj. Ved at åbne vores globale Bluetooth-netværk for Hilti On!Track og introducere vores Hilti Marketplace-app har vi leveret en omfattende løsning, der styrker vores fælles kunder og giver dem nem adgang til vigtige værktøjsdata. Vi er meget begejstrede for de fremtidige fremskridt, som dette samarbejde vil bringe til byggebranchen."

Partnerskabet mellem Trackunit og Hilti har vist styrken ved samarbejdsdrevet innovation. Gennem deres partnerskab har virksomhederne med succes bygget bro mellem deres batteridrevne værktøj, IoT og digitale løsninger indenfor værktøjsstyring, hvilket giver kunderne en omfattende og problemfri oplevelse. Fremover vil begge virksomheder fortsætte med at udvikle sig og tilbyde kundeorienterede løsninger.

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Kontaktperson

HM

Send til en kollega

0.047