23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos MVZ er svendene gode til at lære fra sig

”Det er megafedt at være lærling hos MVZ,” siger Sebastian, som er i lære hos os og netop har afsluttet det første hovedforløb i sin tømreruddannelse.

Hos Mogens V. Zeltner (MVZ) har vi altid syntes, at det er vigtigt for både faget og firmaet, at der hele tiden uddannes unge mennesker. Vi bestræber os derfor på altid at have minimum fem lærlinge under uddannelse.

Det er vigtigt at håndværksfagets gamle traditioner holdes i hævd og hos Mogens V. Zeltner A/S er vi stolte over, at vores erfarne og vidende tømrersvende kan give begejstring for faget og det gode håndværk videre til de unge mennesker.

Sebastian har været lærling hos MVZ i godt halvandet år og har været en del af flere af vores projekter blandt andet på Svanholm Gods  og Gammel Dok Pakhus  i København. Nu er han med til at renovere taget på Gartnerhuset i Roskilde.

I sin læretid hos MVZ tilegner Sebastian sig håndværksfagets gamle traditioner med støtte fra vores dygtige tømrersvende, så han kan være med til at bevare den danske kulturarv i fremtiden.

Mød Sebastian og hør mere om, hvordan det er at være lærling hos MVZ i videoen ovenfor. 

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34470766
P nummer: 1017585513

Kontaktperson

Send til en kollega

0.065