23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Entreprenørens forsikring: Bliv bedre rustet i tilfælde af tvister og andre efterspil

God dokumentation er altafgørende, hvis du som entreprenør pludselig står i et juridisk efterspil med f.eks. bygherre. Det er Thomas Heintzelmann fra INTERLEX Advokater slet ikke i tvivl om. Hør hvorfor i videoen her og deltag i webinaret d. 20. november kl. 13.00, hvor han giver gode råd til, hvordan du kan styrke din position i tilfælde af tvister og andre efterspil.

Entreprenørens forsikring: Din egen dokumentation er din stærkeste forsikring ifm. tvister, konkurser og andre efterspil.

Kom med til webinar mandag d. 20. november kl. 13.00 - Tilmeld dig her

Obs. Hvis du ikke kan deltage på dagen, så tilmeld dig alligevel. Vi sender nemlig optagelsen efterfølgende.

Om webinaret: 
Inspectly har inviteret Thomas Heintzelmann fra INTERLEX Advokater forbi til en snak om, hvorfor det er vigtigt, at du som entreprenør sikrer dig en god og solid dokumentation af dit arbejde. En dokumentation der potentielt kan spare dig både tid og penge.

Thomas Heintzelmann er advokat med ekspertise i entrepriseret, og så er han specialist i at løse problemer med bygge- og anlægsarbejder og forhold indenfor udbudsretten.

Under webinaret vil vi bl.a. komme ind på, hvordan god dokumentation kan hjælpe dig i tilfælde af tvister med bygherre eller andre parter. Vi vil også runde konkurser, og hvordan du kan sørge for, at du ikke mister værdifuld data og dokumentation, hvis nogle af dem, du arbejder for, skulle gå konkurs.

Hvornår: 20. november kl. 13.00

Varighed: 45 min.

Pris: Gratis

Tilmelding: Klik her for at tilmelde dig

Obs. Hvis du ikke kan deltage på dagen, så tilmeld dig alligevel. Vi sender nemlig optagelsen efterfølgende.

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867

Kontaktperson

REA
Rasmus Eiby Andersen
rea@inspectly.com

Send til en kollega

0.047