23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til netværksmøde om EPD'er som dokumentation

Vil du vide mere om EPD'er og bl.a. have bedre forståelse for, hvordan en EPD kan anvendes som dokumentation? Så er det her netværksmøde noget for dig!

Siden den 1. januar 2023 har klimapåvirkningerne fra nybyggeri på over 1000 m2 skulle dokumenteres, og til det formål kan man enten anvende EPD’er eller generiske data for de anvendte materialer. 

EPD’er anvendes også i forbindelse med frivillige bygningscertificeringsordninger som f.eks. DGNB, BREEAM og SVANEN.

På netværksmødet gennemgår vi substansen af en EPD og kommer nogle af de myter til livs, som florerer i branchen. Derfor vil du opleve at blive klædt på i forhold til at forstå, hvad en EPD er, hvad man kan læse ud fra en EPD, hvilke krav, der er til udførelse af en EPD, samt hvordan og i hvilke sammenhænge en EPD kan anvendes.

Vi tager udgangspunkt i cases, så du som deltager bliver klogere på, hvad du reelt kan med en EPD, og hvad effekten er i forhold til den bæredygtige udvikling; – er der mening med galskaben og hvordan?

Efter deltagelse på netværksmødet vil du have en generel forståelse af substansen af en EPD og hvad dokumentationen har af betydning for klimaeffekten, samt at kunne sætte nye og kommende krav i relation til din egen forretning, og vide hvordan du i praksis håndterer kravene.

Du vil desuden gå derfra med en viden om, hvordan du holder dig orienteret om udviklingen i forhold til EPD’er som dokumentationskrav, samt hvordan du i praksis kan bruge den bagvedliggende LCA-vurdering, der ligger til grund for deklarationen, som udgangspunkt for f.eks. produktoptimering eller til at målrette tiltag til reduktion af produktets miljøpåvirkning.

Dette er 6. møde i Netværksgruppen for dokumentation af bæredygtigt byggeri. Der var fuldt hus ved seneste netværksmøde, så tilmeld dig i god tid, hvis du vil sikre dig en plads. Husk du skal være medlem af WE BUILD DENMARK for at deltage.

Læs mere og se hele programmet samt tilmelding her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047