23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar om klassifikationer

På årets sidste Tips & Tricks webinar lærer du at arbejde med klassificering med CCI og BIMTypeCode i Archicad.

Klassificering er en forudsætning for, at du som rådgiver kan levere et struktureret digitalt byggeprojekt til dine medrådgivere, entreprenører og bygherrer. Det skyldes, at klassificering skaber overblik og sikrer entydige informationer.

CCI og BIMTypeCode er nye versioner af de to mest anvendte klassificeringssystemer i Danmark og indgår begge i den danske lokalisering til Archicad 27. På december-udgaven af vores Tips & Tricks Webinar sætter vi fokus på, hvordan du arbejder med klassificering i Archicad.

LÆS OGSÅ DesignLCA vinder Digitaliseringsprisen

Du bliver blandt andet klogere på:

  • Kort intro til BIM TypeCode og CCI

  • Hvordan fungerer klassifikation i Archicad

  • Hvordan benyttes BIM TypeCode og CCI i Archicad

  • Hvordan kobles klassifikation med IFC-eksport

Tips & Tricks webinar om klassificering finder sted torsdag d. 14. december mellem klokken 14 og 15. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her → 

Kort om CCI og BIMTypeCode

CCI (Construction Classification International) er resultatet af et omfattende, internationalt udviklingsarbejde og er en videreudvikling af CCS, CoClass og ISO-standarder. CCI kan således anvendes på tværs af BIM-programmer, aktører og lande. CCI er et samarbejde Danmark, Estland, Sverige, og Tjekkiet, og formålet er at skabe og vedligeholde et fælles internationalt klassifikationssystem.

BIMTypeCode er typekodning med en let forståelig kodningsstruktur baseret på projekteringskrav, dansk byggeskik samt erfaringer fra BIM-projekter med forskellig kompleksitet. Strukturen i BIMTypeCode er en videreudvikling af BIM7AA Typekoden. BIM7AA er et frivilligt samarbejde mellem 7 arkitektvirksomheder i Danmark, og formålet er at udvikle og løbende optimere BIM-værktøjer, -metoder og -processer.

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.297