23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En harmonisk fusion af skandinavisk stil og Laplands magi i "Julemandens By"

Teknos' banebrydende produkter forlænger holdbarheden og højner sikkerheden på Nova Skyland Eventyrhotel

Nova Skyland Eventyrhotel, beliggende i Rovaniemi's Santa Claus Village, byder gæster velkommen i Laplands magiske omgivelser. Hotellet, bygget af Nova-Roi Oy, kombinerer skandinavisk stil med naturens nærhed og er resultatet af et tæt samarbejde mellem bygherre, designer, entreprenør og Teknos.

Hotellets konstruktion omfatter beton og træbeklædning både ude og inde. Den innovative bueform og skråfacader maksimerer lysindfaldet og giver en unik oplevelse af Nordlyset. Arkitekterne Heikki Viiri og Tuula Ylinenpää, der har fokus på naturlige materialer, skabte et design med fyrretræsbeklædning for at opretholde den lyse, finske trææstetik.

Teknos' produkter blev anvendt i samarbejde med hovedentreprenøren Länsi-Lapin Maalauspalvelu Oy, blandt andet til at beskytte træoverfladerne med brandhæmmende egenskaber.

Det vellykkede projekt er et resultat af det tætte samarbejde mellem alle interessenter, herunder Teknos, der leverede kompromisløs kvalitet og service. Hotellet, et harmonisk eventyr i Laplands naturskønne omgivelser, repræsenterer en investering i den voksende Lapland-turisme

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

TL
Thomas Lorenzen
Commercial Director
+45 40867569 thomas.lorenzen@teknos.com

Send til en kollega

0.063