23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig og problemfri montage af membraner og fugebånd

Pulsa gasværktøjet sikrer korrekt montering hver gang, hvilket betyder, at du undgår fejl og sparer tid og penge i det lange løb.

Nedenfor ser du nogle funktioner, der gør Pulsa værktøjet til en god arbejdsmakker, når du monterer membraner og fugebånd.

  • Sikker montering i alle vejrforhold: Værktøjet er designet til brug i temperaturer fra -15 til +49 grader Celsius. Du kan altså stole på Pulsa værktøjet for sikker montering, uanset om det er frost eller høj varme.

  • Inkluderet gaspatron: Hver kasse leveres med en gaspatron, så du kan komme i gang med det samme. Du behøver ikke bekymre dig om at købe ekstra patroner.

  • Lang batterilevetid: Værktøjet kan udføre op til 10.000 skud, før det kræver opladning. Du sparer tid og penge, da du ikke behøver at oplade det ofte.

  • Velegnet til formspændt beton: Pulsa værktøjet fungerer perfekt, selv når du arbejder med formspændt beton, så du kan få det bedste resultat hver gang.

  • Effektivt og hurtigt: Med en kapacitet på 30 skud i magasinet og en hastighed på 2 skud pr. sekund, kan du gøre dit arbejde hurtigt og effektivt.

  • Justerbar dybdekontrol: Justering af dybden er let og sikkert, selv når du bærer handsker.

Se mere på vores hjemmeside her

Kontakt os for mere information.

Vores salgs- og rådgivningsteam er klar til at hjælpe dig. 
☎ Telefon: 6341 1240
📧 Mail: byg@gottfred.dk

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Jesper Løkkebø Jensen
Teknisk salg
+45 6341 1229 jje@gottfred.dk

Send til en kollega

0.063