23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erhvervsministeren på besøg hos Kemp & Lauritzen

Grøn omstilling, digitalisering og teknikbranchens mange karrieremuligheder var i fokus, da erhvervsminister Morten Bødskov torsdag den 21. december 2023 var på besøg hos teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen.

Erhvervsministeren mødte flere af teknikvirksomhedens medarbejdere, og hørte blandt andet om Kemp & Lauritzens arbejde med grøn omstilling, digitalisering og indsatserne for, at endnu flere får øjnene op for de mange karrieremuligheder, der er i den tekniske branche.

Erhvervsminister Morten Bødskov siger om besøget hos Kemp & Lauritzen:

- Kampen om grøn vækst er benhård. Derfor har vi fra regeringens side lanceret en støtteordning til grøn industri. Men 1 mia. kroner vil vi investere i produktion af de grønne teknologier, så vores grønne styrkepositioner også står stærkt i fremtiden. Her spiller medarbejderne en nøglerolle. Derfor var det især spændende at tale med medarbejdere i Kemp & Lauritzen, der kunne fortælle, hvordan data og digitalisering i teknikbranchen nu spiller en afgørende rolle for, at vi kan nedbringe bygningers CO2-udledning. Det er et vigtigt arbejde, som gør en stor forskel for hele den grønne omstilling af vores samfund, siger erhvervsminister Morten Bødskov.

Peter Kaas Hammer, der er er adm. Direktør hos Kemp & Lauritzen, er rigtig glad for, at erhvervsministeren afsatte tid til at besøge Kemp & Lauritzen:

-  Jeg vil gerne takke Morten Bødskov for at besøge Kemp & Lauritzen i dag. Det har været en spændende dag for vores virksomhed, og for flere af vores medarbejdere, der fik mulighed for at tale med ministeren om deres hverdag, og om teknikbranchen, der bliver stadig mere digital og datadrevet. Det er rigtig vigtigt med politisk fokus på vores helt konkrete arbejde med hver eneste dag at gøre den grønne omstilling til virkelighed, siger Peter Kaas Hammer. 

Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57471719
P nummer: 1003121702

Kontaktperson

KT
Karen Thure
Kommunikations og marketingschef
+45 22211014 KATH@kemp-lauritzen.dk

Send til en kollega

0.079