23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få inspiration til renovering & transformation

Den 27. februar kan du komme med til en spændende eftermiddag, når ABC Rådgivende Ingeniører, Over Byen Arkitekter og Teknologisk Institut holder inspirationsseminar med både faglig viden og masser af spændende cases.

Renovering og transformation af vores bygninger er essentielt for den grønne omstilling i bygge- og anlægsbranchen. Men hvordan gøres det i praksis, og hvad er visionerne bag transformationer?

I efteråret 2023 udgav Social- og Boligstyrelsen to guides om genbrug af bærende konstruktioner, som ABC Rådgivende Ingeniører og Teknologisk Institut udarbejdede.

Vores seminar er målrettet bygningsejere og rådgivere i byggebranchen og tager afsæt i de to guides, og nogle af casene bag. Vi starter med en historisk gennemgang af de forskellige bygningstyper, og deres tekniske forhold, såsom bæreevne og indhold af skadelige stoffer.

Det følger vi op med konkrete erfaringer fra nogle af de spændende cases, som viser de mange muligheder der er i at transformere en bygning. Vi hører både om arkitekternes visioner bag transformationerne og udfordringerne fra ingeniørerne i forhold til dokumentation af bæreevne. Vi slutter af med et eksempel på, hvordan styrkemålinger er med til at sikre, at transformationer kan gennemføres i praksis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende eftermiddag den 27. februar 2024 fra 14-16 hos ABC Rådgivende Ingeniører, Østbrovej 4C. 2600 Glostrup (lige ved stationen).

Du kan tilmelde dig og læse mere om programmet her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047