23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tecturis: Nye armaturer fra hansgrohe

De nye, slanke hansgrohe Tecturis-armaturer i et rundt designsprog passer ind på de fleste badeværelser, og takket være EcoSmart+ og CoolStart-teknologierne sørger de samtidig for et lavere vand- og energiforbrug – med samme skønne oplevelse af vandet. Den nye armaturserie fås også i et mere kantet design og i forskellige højder, overflader og betjeningsvarianter. hansgrohe Tecturis er godkendt og klar til salg nu.

Den perfekte kombination af design og funktionalitet
Det slanke design på hansgrohe Tecturis S armaturerne er kendetegnet af runde kurver og bløde linjer. Både krop, tud og greb er cylindriske, hvilket skaber et roligt og elegant udtryk. Samtidig er komforten på højeste niveau. Den keramiske kartusche gør betjeningen af armaturet let og gnidningsfri, og luftblanderen er fladt integreret i tuden, hvilket mindsker kalkaflejringer.

Det afrundede Tecturis S armatur fås også i varianter med greb på siden. Udover et unikt, arkitektonisk design ved håndvasken betyder det også, at man undgår at dryppe på armaturets tud, når grebet betjenes med våde hænder. Begge betjeningsvarianter fås desuden i varianten Tecturis E, der med sit moderne, kubiske design understreger en enkel, lineær stil. Med valget mellem de fire FinishPlus-overflader krom, mat sort, mat hvid og børstet bronze kan armaturernes design tilpasses endnu bedre til den enkeltes smag og stil.

Tidssvarende design tager også hensyn til klimaet
Alle vandhanerne i Tecturis-sortimentet har den velkendte EcoSmart-teknologi fra hansgrohe, som reducerer vandforbruget til blot 5 l/min uden at forringe komforten. Udvalgte Tecturis-armaturer byder dog på den yderst fremtidsorienterede hansgrohe EcoSmart+-teknologi, der sænker vandforbruget med 20 % mere, så de blot bruger 4 l/min. Også her bevares komforten i form af en blød og luftig vandstråle, der let skyller hænderne og tandbørsten.

Samtidig har mange af armaturerne også CoolStart-teknologi, der først lader varmt vand strømme, når man virkelig har brug for det og aktivt tilvælger det. Dermed spares der let energi til opvarmning af vand: en vigtig del af et ressourcebesparende badeværelse.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.058