23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ingen festival uden sjov og underholdning!

På HÅNDVÆRK den 24.-25. januar i Lokomotivværkstedet får du en masse relevant viden, som du kan bruge i dit arbejde med det samme.

Ud over at du på HÅNDVÆRK får meget relevant viden, så skal vi også have det rigtig sjovt. Blandt de mange fagligt relevante indlæg på scenerne kan du også opleve underholdning i topklasse, og på de mange stande kan du også være med i sjove konkurrencer og dyster. 

Oplev blandt andet: 

Håndværker-standup med komiker og tømrer Anders Nielsen 
Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv og været tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud. I dag er han mest komiker, men på HÅNDVÆRK er han begge dele. Anders kender til tømrerfaget og håndværkerbranchen, og du kan glæde dig til at grine af og med ham, når han går på scenen.

Vær med i det vildeste Power Tools Race 
På powertool-værkstedet kan du bygge et el-værktøj om til den vildeste racer. Og derefter teste dine hænders værk op imod alle de andre ombyggede maskiner på STARK | Carl Ras Powertool Race-banen.

Standup og underholdning i verdensklasse 
Der bliver masser at grine af midt i al det faglige. Udover Anders Nielsen kan du også sætte dig til rette og blive underholdt af Christian Fuhlendorff, der er en af Danmarks bedste standup-komikere. 

Måske kender du også Victor Lander fra Lego Masters eller Stormester? Han lægger også vejen forbi Lokomotivværkstedet og sørger for du kommer til at grine.

Du kan opleve alt dette og meget mere, når vi åbner dørene den 24. og 25. januar i Lokomotivværkstedet i København – det kan du ikke gå glip af!
Har du husket at hente din gratis festivalbillet? Snup den lige her
Vil du se det fulde program til HÅNDVÆRK kan du klikke lige her.

HÅNDVÆRK
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Send til en kollega

0.063