23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ukollegial adfærd: Flere bryder med reglerne

Danske Malermestre oplever desværre igen flere sager om brud på de regler i vedtægterne, der handler om kollegial adfærd.

Spørgsmålet først: Må du som medlem gå ind på en plads, som en kollega har entreprisen på? Det korte svar er, nej det må du ikke. Eller det må du selvfølgelig gerne, hvis du har et ærinde, men du må ikke overtage et andet medlems opgave uden at have varslet det andet medlem først.

I vedtægternes §19 -Medlemsforpligtelser står følgende: Forinden et medlem udfører arbejde på en opgave, som et andet medlem har kontrakt på, skal medlemmet sørge for, at medlem­met med kontrakt på opgaven får mulighed for at sikre sig do­kumentation for udført arbejde med henblik på medlemmets op­gørelse af sit krav over for bygherren. Det betyder helt konkret, at hvis man får en henvendelse fra en bygherre, der har et ønske om, at man begynder at arbejde på en opgave, hvor man kan have en mistanke om, at et andet medlem har en kontrakt, har man en forpligtelse til at kontakte denne malermester først for at høre om sagens sammenhæng.

Læs artiklen Flere bryder reglerne i Danske Malermestre No. 1 i 2024 

Foto Brian Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.062