23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nibra® Tagsten er som skabt til det danske klima

Profile A/S har leveret Nibra® Tagsten til projekter i hele landet i 25 år.

Den klassiske tegltagsten er populær herhjemme, det kan man se ved at lade blikket glide henover hustagene i enhver dansk by.

Takket være den 100% keramiske Westerwald-ler og den højtudviklede form har Nibra® Tagstenen egenskaber, der gør den særlig velegnet til det danske vejr med skiftende regn, sol, storm og frost.

Leret giver tagstenen en brudstyrke på 250% over kravet og en maksimal fugtoptagelse på 3%. Det gør den ekstrem modstandsdygtig, og sikrer et tag med lang levetid fri for trykskader og frostsprængninger.

Den tekniske udformning af Nibra® Tagstenen er løbende blevet perfektioneret, siden den første gang så dagens lys på det familieejede værk, Nelskamp, i 1926. Topfalsen sikrer, at tagstenen kan lægges med en fleksibel lægteafstand, og de kraftige højtliggende dobbeltfalse får tagstenen til at slutte helt tæt i al slags vejr.

I 25 år har Profile A/S leveret Nibra® Tagsten til projekter i hele landet. Det, der startede med én enkel model i tre varianter, omfatter i dag et fuldt sortiment på seks specialudviklede tagsten, der fås i et bredt udvalg af overflader og farver. 

Alle Nibra® Tagsten overholder DS EN 1304 (Europæisk standard for tegltagsten), og der medfølger en garanti på 40 år.

Se hele udvalget i vores brochure.

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394
P nummer: 1003055893

Send til en kollega

0.062