23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unidrain gentænker pedalspanden

Unidrain udvider endnu engang den prisvindende Reframe Collection. Denne gang er turen kommet til pedalspanden, som den danske designvirksomhed har optimeret og innoveret. Bag det enkle ydre gemmer sig nøje udtænkte designløsninger, der forholder sig til praktiske udfordringer.

Unidrains Reframe Collection er nu tæt på at være fuldendt med denne nye, smarte pedalspand, som ikke blot er smuk – den er også en fornøjelse at bruge for brugerne. 

Det simple og æstetiske ydre gemmer på nøje udtænkte designløsninger som et soft open/close-låg, der tilbyder brug og komfort på en helt ny måde. Spanden er designet, så den står stabilt og dermed ikke tipper, når man træder på pedalen. 

Kim Maretti der er Marketingchef hos Unidrain udtaler omkring spanden: 

– Låget er et kapitel for sig. Det åbnes og lukkes lydløst, og takket være det velovervejede design, skal man ikke være nervøs for, at låget rammer væggen og dermed bliver skrammet ved brug. Det er detaljer, som giver stor funktionel komfort og understreger, at vi virkelig har taget højde for brugerbehov.

Indvendigt er der, som man kender det fra lignende produkter, en beholder i slagfast plast. Men som noget nyt, har Unidrain gjort de tilhørende poser lette at fastgøre.

- På den indvendige beholder sidder en specialudviklet tape, som skal sikre, at posen sidder korrekt, ikke glider ned og samtidig er usynlig set udefra. Derudover er al mekanik sikret indvendigt. Disse tiltag er fordele for private men i særdeleshed for vores hotelkunder, hvor både hygiejne og effektive løsninger er essentielt, forklarer Kim Maretti.

Reframe er en fuld tilbehørsserie i minimalistisk, dansk design, der muliggør et helstøbt udtryk i badeværelset.

Pedalspanden matcher Unidrains øvrige produkter i kollektionen og er designet i samme højde som toiletbørsten for at skabe en ubrudt linje. Pedalpanden kommer ligesom de øvrige produkter i Reframe-kollektionen i børstet og poleret stål samt med PVD-overflader i kobber, messing og sort

Fakta

  • Højde: 31,5 cm
  • Diameter: 28,1 cm
  • Indhold: 4 liter
  • Fås i børstet og poleret stål samt med PVD-overflader i kobber, messing og sort
  • Pris: fra 2.349,-
Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Kontaktperson

ABW
Anja Brøgger Winther
Marketing projektleder
+45 51413960 abw@unidrain.dk

Send til en kollega

0.047