23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær med til at hylde det gode HÅNDVÆRK

Om præcis en uge åbner vi dørene til HÅNDVÆRK og festivalen bliver skudt i gang af ingen mindre end Poul Nyrup Rasmussen.

Der er masser at glæde sig til. Du kan for eksempel opleve 4 scener med lige præcis den viden, du har brug for. Du kan være med i politiske debatter, debatter om diversitet, fremtidens uddannelser og få viden om biobaserede materialer, det gode håndværk, genanvendelse og meget, meget andet!

Hvis du ikke allerede har set programmet, kan du gå på opdagelse i det allerede nu, så kan du nå at planlægge det hele og få al den viden, du netop har brug for.

HÅNDVÆRK kan du også møde førende leverandører indenfor biobaserede byggematerialer, byggecentre, digitale løsninger, foreninger, rådgivning, transport, uddannelse, værktøjer, videnscentre og meget andet. De mange udstillere står klar til at inspirere dig, og flere af standene vil også have rigtig gode festival tilbud til dig. 

Dyk dybere ned i festivalens detaljer og udforsk det omfattende program her. Har du ikke sikret dig din gratis billet endnu, så kan du hente den med det samme lige her. Hvis du ønsker at gennemse den fulde liste over udstillere, er den tilgængelig her.

HÅNDVÆRK
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Send til en kollega

0.046