23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Integrér bæredygtighed i alle dine byggeprojekter med EPD´er

Kend miljøpåvirkningen på udvalgte produkter - Se EPD´er på vores website.

En Miljøvaredeklaration (Environmental Product Declaration) indeholder information om et produkts miljøpåvirkning fra produktionen af råmaterialer til selve byggeprocessen. EPD'er er afgørende inden for byggeindustrien, da de giver fagfolk mulighed for at træffe informerede beslutninger om bæredygtighed. Ved at vælge byggematerialer med EPD'er kan vi sammen reducere vores miljøaftryk og skabe mere bæredygtige byggerier.

Grønnere og mere bæredygtige byggeprojekter
Hos Gottfred Petersen støtter vi udviklingen, der fremmer vores fælles indsats for grønnere og mere bæredygtige byggeprojekter. Vi forenkler dokumentationen af miljøpåvirkningen, herunder CO2-aftrykket, ved at tilbyde produktspecifikke EPD'er for vores A-STOL og DISTA afstandsholdere i stål.

Hvorfor vælge vores EPD'er?

  • Tredjepartsverificeret og udført af en godkendt programoperatør i henhold til EN 15804.
  • Gælder for både A-STOL og DISTA, essentielle afstandsholdere i dobbeltarmerede bundplader og vægge.
  • Brug datainput fra EPD'en i din bygnings LCA-beregning for nøjagtig miljøaftryksanalyse.
  • Optjen ekstra point i DGNB-certificeret byggeri med vores EPD'er (kriterie TEC1.8)

Se alle vores afstandsholdere i stål her

Vandtætningsprodukter med produktspecifikke EPD'er
Vi tilbyder også vandtætningsprodukter til beton med tilsvarende produktspecifikke EPD'er. Volclay Voltex vandtætningsmembran er en rullemembran designet til anvendelse under betonbundplader og udvendigt på betonvægge under terræn. En bemærkelsesværdig fordel ved denne membran er dens evne til at kunne monteres under næsten alle vejrforhold.
Læs mere om Volclay Voltex vandtætningsmembran her

CEMFlex VB er et aktivt fugeblik til vandtætning af støbeskel i beton. Som vi er informeret, er CEMFlex VB det eneste produkt til vandtætning af støbeskel, der både kan anvendes i Svanemærket og DGNB-certificeret byggeri og som har en tredjepartsverificeret EPD.
Læs mere om CEMflex VB her

Find flere EPD'er på vores hjemmeside
Vi har gjort det nemt for dig at finde produkter til bæredygtigt byggeri.  Besøg www.gottfred.dk/byggeri/baeredygtigt-byggeri, og find produkter med EPD'er samt produkter til brug i DGNB-certificeret og Svanemærket byggeri.

Vil du vide mere om miljøvaredeklarationer på vores produkter, så kontakt vores salgs- og rådgivningsteam på tlf. 6341 1240 eller e-mail: byg@gottfred.dk.

Læs mere her: www.gottfred.dk

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Thomas Esmann
Teknisk salg | Intern Salgsleder
+45 6341 1251 tes@gottfred.dk

Send til en kollega

0.062