23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Idealcombi til ABF Andelsboligdag 2024 KBH.

ABF inviterer både medlemmer og ikke-medlemmer til Andelsboligdag den 3. februar 2024. Kom og mød Idealcombi!

ABF Andelsboligdag er en dag, hvor man kan få inspiration og konkret viden med hjem til det videre arbejdet i sin forening.

Rådgivning

Et vinduesprojekt til både større og mindre boligforeninger kan nemt blive kompliceret og uoverskueligt for en ganske almindelig boligforeningsbestyrelse.

Ikke alene spiller pris, nem vedligeholdelse og energibesparelser en stor rolle, men også forhold omkring elementernes funktionalitet indgår ofte i overvejelserne. Og her kan det være svært at navigere blandt de mange tilbud, der findes på markedet.

Vores salgskonsulenter er uddannede håndværkere og bygningskonstruktører og har mange års erfaring med at finde den rette løsning til både store og små projekter. Vi er eksperter i vinduer, og vi er førende når det kommer til god og saglig vinduesrådgivning.

Desuden har vi et bredt kendskab til Danmarks bedste entreprenører og bygningsrådgivere, og vi har derfor også mulighed for at hjælpe jer videre. Alt sammen uden at I skal føle jer forpligtet til noget!

Praktisk information

  • Lørdag d. 3. februar kl. 10.30-16.00
  • Scandic Spektrum, Kalvebod Brygge, 1560 København V
  • Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding
  • Kun for medlemmer

Du kan læse mere om dagens program og tilmelde dig HER

OBS. Andelsboligforeninger der ikke er medlem af ABF men er interesseret i arrangementet, kan sende en mail til kursus@abf-rep.dk.

Boligforeningsbrochure

Vi har udarbejdet en brochure med formålet at hjælpe boligforeninger, der står overfor en kommende vinduesudskiftning. Heri findes gode råd og vejledning til de mange facetter af vinduesvalget. SE DEN HER!

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Claus Winther
Direktør COO
+45 20128015 cwl@idealcombi.dk

Send til en kollega

0.047