23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS Pladefalse - Også til renovering af facade

Den nyudviklede pladefals BS FALSEN Renovering skal være et innovativt, tidsbesparende og ikke mindst konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle løsninger ved facaderenoveringer

BS FALSEN producerer samt leverer produktet samlet, markeret samt opskåret i korrekte længder, passende til råhuls-størrelserne til det enkelte projekt. Herefter skal tømreren blot montere falsen på den eksisterende bagvæg, og den færdige ramme er herefter klar til vindues- og dørmontage.

Brandsikring og mindre tidsforbrug

Iflg. direktør i BS FALSEN Bent Sørensen åbner den nye false-løsning op for tidsbesparende og tydelige økonomiske fordele. " Den helt klare fordel ved vores produkt er den brandsikring man opnår ved brug af falsen. Vi har dokumenteret Ei60 brandgodkendelse på pladen, som kan give kæmpe besparelser ved renovering" udtaler Bent Sørensen og uddyber. " Når rammen er monteret, skal der blot isoleres med minimum 100 mm. stenuld rundt om hullet, og herefter kan man anvende isolering som kingspan 100 mm. eller lignende" udtaler Bent Sørensen.

Også tidsforbruget får en optimering ved brug af produktet. "Montagetiden er yderst afgørende for tømrerens fremgang. Ved at vi leverer BS FALSEN Renovering på fix-mål betyder det, at tømreren ingen tilskæring har på pladsen, og rammen kan monteres med det samme og huset kan lukkes hurtigere - hvilket har meget stor betydning." afslutter han.

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047