23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stil spørgsmål til producenterne på HÅNDVÆRK

Deltag på HÅNDVÆRK i Lokomotivværkstedet den 24. og 25. januar og oplev Live Byg-Scenen, hvor producenter og rådgivere står klar til at svare på spørgsmål.

I det biobaserede og cirkulære område inviterer vi jer med ind at kigge, føle, røre og spørge både producenter og rådgivere om biobaserede produkter. På Live Byg-Scenen kan du gennem begge dage opleve nøje udvalgte leverandører bygge live og blive klogere på hvilke materialevalg du kan tage for at bygge mere bæredygtigt.

På Livebyg-scenen har du mulighed for at se en tagtækker tække facade med tækkerør, se hvor effektivt og nemt det kan være med træfiberisolering, tale om brandkrav og brandsikkerhed, kigge på nye revolutionerende varmeplader i organisk materiale, lære om vægelementer i biobaserede materialer, tale med nedriver om cirkularitet i byggeriet, få opdateret viden om værktøj og meget mere.
 
Området er udarbejdet i samarbejde med Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed og støttet af Boligfonden Kuben. På området kan du opleve og møde:

-    Woodfiber
-    Byggeselskabet CF. Hansen
-    Tækker Laura Feline Ebbesen
-    DBI Dansk Brandteknisk Institut
-    Tscherning
-    Kobots
-    Hampbyg
-    Quantum Company

Du kan læse mere om Live Byg-Scenen og de virksomheder du kan møde på området lige her. Husk at hente din gratis billet, så du kan få en god snak med producenterne og rådgiverne.

HÅNDVÆRK
Silkegade 17, st.
1113 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Send til en kollega

0.063