23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Ras indgår nyt partnerskab: vil være markedets foretrukne leverandør af STIHL

Carl Ras bliver pr. 1. februar forhandler for STIHL, der er en af verdens førende producenter af kvalitetsværktøj og motordrevne maskiner. Et fælles fokus på høj kvalitet, holdbarhed, professionel rådgivning og værdier har dannet ramme for det nye partnerskab blandt de to familieejede virksomheder.

Inden længe kan Carl Ras tilbyde kunderne et omfattende udvalg af produkter fra STIHL, der dækker motorsave, batterisystemer, kædesave, græstrimmere, løvblæsere, hække- og plæneklippere, tilbehør til havemaskiner og meget mere.

Det understøtter ifølge salgsdirektør i Carl Ras, Dennis Bundgaard, Carl Ras’ vision om at være branchens førende leverandør af værktøj og udstyr til byggebranchen, den offentlige sektor og industrien.

”Vi ser det som vores forpligtelse at levere høj kvalitet og værdi for vores kunder. Markedsdialoger og kundeanalyser har vist os, at en stor del af de kunder, der handler i Carl Ras, har et ønske om at kunne købe og modtage rådgivning i STIHL’s produkter. Vi ser derfor gode muligheder for at udvide vores produktsortiment og styrke vores position i markedet inden for skov og landskabspleje, der tidligere ikke har været vores hovedfokus,” fortæller han.

STIHL udvikler og producerer motordrevne maskiner til blandt andet anlægsgartnere, landskabsarkitekter og ejendomsinspektører i brancher inden for skovbrug, landskabspleje, ejendomsdrift og kommuner.

Dennis Bundgaard fortæller videre:

”STIHL er kendte for at udvikle og producere innovative og holdbare produkter i højeste kvalitet, der har lang levetid. Det er et godt match til vores værdier i Carl Ras og vores ambition om at være markedets foretrukne leverandør af professionelt værktøj.”

Det nye partnerskab glæder også landechef hos STIHL, Michael Nielsen. For selvom de hos producenten har et stort forhandlernetværk i Danmark, bliver Carl Ras den første landsdækkende grossist, der ikke er enkeltstående forhandler:

”Det betyder, at vi får større synlighed om vores produkter, og vi kan nå ud til en bredere målgruppe af forbrugere i markedet. Samtidig er det vigtigt for os at samarbejde med en firmaprofil, der matcher STIHL i både det professionelle koncept og værdier. Carl Ras står også for høj kvalitet og har fokus på at gøre det nemmere for kunderne at komme godt fra start,” udtaler han.

Familieejede virksomheder med fælles værdier

Carl Ras og STIHL er begge familieejede virksomheder i tredjegeneration med mere end 90 års erfaring i markedet, og grundlæggerne - Carl Rasmussen og Andreas Stihl - har begge lagt navn til deres brands.

”Begge ejeres dedikation og motivation er blevet født ind i virksomhederne. De har tilbragt en lang årrække af deres liv i virksomhederne og er derfor topmotiveret for at vise, at de vil bære deres forfædres koncepter videre og vækste yderligere,” siger Michael Nielsen og tilføjer:

”Vores fælles værdier i STIHL og Carl Ras er blevet skabt af familiens værdier. Vi står begge for høj faglighed og stolthed, og respekten for medarbejderne er høj, hvorfor vi i begge virksomheder har mange medarbejdere med lang anciennitet.”

Dennis Bundgaard supplerer:

”STIHL står ligesom Carl Ras for høj kvalitet, professionel service og rådgivning, og de arbejder med bæredygtig omstilling og har en stærk medarbejderkultur. Dette fælles værdisæt lægger et utroligt stærkt og udviklingsorienteret fundament for vores samarbejde, hvor vi sammen kan sikre nutidens kunder og fremtidens generationer med kvalitetsprodukter, der tager udgangspunkt i en bæredygtig fremtid.”

Carl Ras' sælgere uddannes og trænes i STIHL

120 salgsmedarbejdere i Carl Ras er blevet trænet og oplært i STIHL’s produkter og services.

”Vi har gjort en stor indsats for at dygtiggøre alle vores sælgere i at forstå STIHL’s sortiment. Det har vi gjort for at sikre, at de fra 1. februar er fuldt ud rustet til at rådgive og servicere kunderne i både vores butikker, hos kunderne og online. Vi ser frem til at tilbyde både nuværende og kommende kunder unikke kundeoplevelser i et kombineret Carl Ras og STIHL univers,” siger Dennis Bundgaard.

Dette går ifølge Michael Nielsen hånd i hånd med STIHL’s tilgang til kunderne:

”Vi har altid lagt stor vægt på, at kunderne får en professionel service og rådgivning og en god kundeoplevelse. De gange, jeg har besøgt en af Carl Ras’ butikker, er jeg altid blevet mødt af imødekommende ansatte, og det er tydeligt at mærke deres dedikation for håndværket.”

Omnichannel tilgang skal gøre det nemt for kunderne

Som autoriseret forhandler for STIHL giver Carl Ras kunderne adgang til 22 fysiske butikker i hele landet, den digitale løsning ”Mit Carl Ras Univers” samt med rådgivning og service fra et kundeservicecenter og mere end 40 eksterne konsulenter. Alt sammen for at tilbyde let tilgængelig rådgivning og gøre det nemt for kunderne at finde information og handle på deres foretrukne måde.

”Vores ambition er at blive markedets foretrukne leverandør af STIHL,” siger Dennis Bundgaard og tilføjer:

”Vi tror på, at en omnichannel tilgang sikrer, at kunderne har flere handlemuligheder og ikke går forgæves hos os, når de er på jagt efter STIHL.”

Om STIHL: STIHL tilbyder maskiner og produkter til haver, skove og grønne områder. Via autoriserede forhandlere leveres blandt andet batteridrevne havemaskiner som robotplæneklippere, hækkeklippere og græstrimmere samt højtryksrensere, motorsave, kratryddere og smarte løsninger til såvel private som professionelle brugere.

STIHL er en global koncern, hvor kvalitet og sikkerhed er i centrum, og som arbejder på at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Koncernen har omkring 20 550 medarbejdere og omsatte for 5,49 milliarder euro i 2022. Det nordiske hovedkontor ligger i Sverige, og der er afdelinger i Norge, Danmark og Finland. Læs mere om STIHL her.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074

Kontaktperson

Carl Ras' Kundeservice
Kommunikationsansvarlig
+45 44 85 55 11 firmapost@carl-ras.dk

Send til en kollega

0.063