23948sdkhjf
Del siden
Annonce

El-drevne motorbører - designet til at forbedre arbejdsmiljøet og reducere forurening

Alle Twincas el-drevne motorbører er designet med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet for operatøren, og reducere forurening

De drives af et vedligeholdelsesfrit batteri, som bidrager til en både effektiv og ikke mindst miljørigtig maskine som kan anvendes indendørs uden luftforurening.

Med en Twinca maskine følger høj sikkerhed. Sikkerhedsanordning er påmonteret styretøjet, som reverserer kørselsretningen ved aktivering, så operatøren ikke er i fare for at blive klemt.

Indeholder trinløs justering af hastigheden og intet behov for høreværn ved brug, da støjniveauet er minimalt og er langt under arbejdstilsynets anbefalinger om brugen af høreværn.

Tip-punktet er placeret korrekt ift. forakslen, så stabiliteten og sikkerheden for operatøren understøttes, således sikres motorbøren mod at vælte forover.

Ladet er geometrisk designet efter at kunne losse klæbrigt materiale af på bedre vis end et standardlad. Det trapez-formede lad tillader materialet at glide frit, når det først har sluppet ved tipning/losning.

Ladet er produceret i højstyrke stål, og dermed reduceres egenvægten uden at gå på kompromis med holdbarhed og styrke.

Se vores udvalg HER  hvor du også finder sælgeren i din område, såfremt du har spørgsmål eller vil have den demo.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.047